Bărbat omorât de creanga unui copac!

1
0

Un bărbat în bârstă de 47 de ani, din comuna Valea Mare Pravăț a murit miercuri. Acesta se afla la Lerești și tindea copacii dintr-o grădină. O creangă s-a rupt și l-a lovit în cap. Iată ce a comunicat IPJ Argeș despre tragedie.

În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitoare la decesul unui bărbat survenit pe raza localității Lerești, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele:

În după-amiaza zilei de astăzi, 22 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat care efectua lucrări de toaletare a vegetației în gradina unei gospodării din Lerești, a fost lovit în mod accidental de o ramură care s-a rupt de la copacul pe care îl toaleta.

Din păcate, echipajele medicale au constatat decesul persoanei în cauză, bărbat de 47 de ani, din comuna Valea Mare Pravăț.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cauza decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.