Înfrângere cu vicecampioana

2
0

FC Argeș și-a complicat și mai mult situația în clasament după ce a pierdut cu 1-2, confruntarea de duminică seară, de pe propriul teren, cu FCSB, vicecampioana României. După o primă repriză fără goluri, bucureștenii au deschis scorul în minutul 48 prin Adrian Șut din centrarea lui Coman. Câteva minute mai târziu, oaspeții au majorat diferență pe tabelă prin Sorescu. Argeșul a redus din handicap cu o jumătate de oră înainte de final prin Koubemba. Piteștenii au avut șansa de a restabili egalitatea prin Njike, însă mijlocașul alb-violet, cu toată poarta în față, a trimis peste transversală! În urma acestui eșec, argeșenii ocupă locul 14, cu 26 de puncte, poziție de baraj. M.D.

2 COMENTARII

  1. FC Arges este prima candidata la retrogradare.O echipa de boschetari condusa de boschetari.
    Dupa ce ca sunt vai de ei ii mai fura si arbitri.Acum arbitrii s-au smecherit te fura la cornere,faulturi.Te executa pe tot timpul meciului.
    Suporterii pitesteni a trebuit sa plateasca practic dublu ca sa vada meciul fata de suporterii FCSB .
    Minti bolnave la FC Arges ca si la primaria Pitesti.
    Bijnitari .Primaria Pitesti cu primarul Gentea fata bijnita cu suporterii lui FC Arges si cu pitestenii in general.
    Gentea vandeai bilete la suprapret la cinema Bucuresti pe vremea lui Ceausescu?
    Interlopule vezi ca nu toti au salariul tau de parazit bugetar de 5000 de euro pe luna.

  2. Aceasta este FC AR-GENTEA,si nu FC ARGES….Un escroc psdist,pe nume Gentea si-a facut campanie electorala cu numele FC ARGES,ca ..NUMELE ASTA L-A ALES PRIMAR,nu pensionarii,si toti asistatii sociali din oras.Cu PULIVALENTA i-a ieșit,dar cu fotbalul,nu prea cred.La ce hoti sunt in conducere?escroci,nepricepuți,si spagari.Primesti ceea ce meriti,primaru lu Peste.Ce crezi,ca vei mai fi ales în 2024,asa echipa pica in liga2?nu pre cred.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.