Trei pompieri răniți în accident!

0
0

Trei pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș au fost victimele unui accident rutier luni dimineață. Cei trei mergeau la serviciu când mașina în care se aflau a fost lovită frontal de un alt autoturism. 
Accidentul rutier a avut loc în localitatea Poiana Lacului. La fața locului au mers pompierii de la Detașamentul Pitești și Garda de Intervenție Vedea cu două echipaje de stingere, două ambulanțe SMURD, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean și de polițiștii Secției Rurale Poiana Lacului. Ulterior cercetările au fost preluate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș. Oamenii legii au stabilit că șoferul unui autoturism s-a angajat într-o depășire fără să se asigure.
Astfel, în timp ce era pe contrasens s-a lovit frontal cu un autoturism care circula regulamentar din sensul opus.
„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, în condiții de carosabil umed, un tânăr de 23 de ani, din Poiana Lacului, care conducea un autoturism pe DN 67B, din direcția Vedea spre Pitești, ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa din sens opus, condus de un bărbat de 44 de ani, din Pitești.
În urma evenimentului rutier au suferit leziuni ambii conducători auto, precum și ambii pasageri din al doilea autoturism, respectiv pasager dreapta față, bărbat de 48 de ani, din Mioveni, și pasager spate, tânăr de 22 de ani, din Micești”, au transmis reprezentanţii IPJ Argeş.

Subofiţerii se duceau la serviciu

Daniel P., de 23 de ani, şoferul maşinii care a ajuns pe contrasens, un Opel, a scăpat nevătămat. Au ajuns însă la spital toţi cei trei bărbaţi din autoturismul Skoda, respectiv şoferul Marian B., de 44 de ani, Dumitru C., 48 de ani, din Mioveni, pasager dreapta față în Skoda şi Dragoș S. , 22 de ani, din Micesti, pasager în spate tot în Skoda. Cei trei sunt pompieri în cadrul Gărzii de Intervenţie Vedea. Atunci când a avut loc accidentul, cei trei subofiţeri se duceau la serviciu. M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.