Meci cu o contracandidată la evitarea retrogradării!

1
  • FC Voluntari – FC Argeș, astăzi, ora 18.00, Digi Sport, Prima Sport, Orange Sport

Meci de totul sau nimic pentru echipa de fotbal a Piteștiului! După parcursul dezastruos din cele 13 etape scurse din acest retur de campionat, alb-violeții nu își mai permit pași greșiți în lupta pentru rămânerea în Liga I.
FC Argeș are șansa de a face un prim pas pentru a ieși din zona minată a clasamentului, dacă va reuși să se impună în confruntarea de astăzi, de la ora 18.00, din deplasare, cu FC Voluntari, o contracandidată la evitarea retrogradării. Disputa de pe stadionul Anghel Iordănescu, care contează pentru runda cu numărul 29 din Superliga Superbet, este extrem de importantă pentru cele două formații care luptă pentru menținerea în Liga I. După seria de 12 meciuri fără victorie, alb-violeți sunt obligați să obțină cele trei puncte puse în joc pentru a nu-și complica și mai mult situația din clasament.
După 28 de etape, FC Argeș se situează pe locul 14, cu 26 de puncte, poziție care asigură prezența la barajul pentru promovare/retrogradare în Liga I, iar FC Voluntari ocupă locul 9, cu 32 de puncte. Piteștenii au moralul zdruncinat după eșecurile cu CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova, însă sunt deciși să dea totul pe teren pentru a pleca cu toate punctele de la Voluntari. Ilfovenii sunt pe val după victoriile cu Universitatea Craiova și CS Mioveni, antrenorul Liviu Ciobotariu reușind să redreseze la timp situația, după o serie de cinci eșecuri consecutive.
În tur, cele două formații au remizat la Pitești, 0-0, Garita fiind eliminat în repriza secundă, după ce ratase o lovitură de pedeapsă în primul mitan. M.D.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.