Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
vineri, 31 martie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8478-Vineri, 31 martie 2023
BREAKING NEWS

S-au ferit să vorbească la telefon cu presa Pragul hoției votat de senatorii PSD și PNL

Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF - Martie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Anunţuri on-line■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  Boni

  Am ascultat și conspectat interviul.
  Adrian Năstase nu acceptă să se destăinuie oricui. De altfel a și remarcat ,, calificarea” interlocuitorului (,,o întrebare șireată sau, mai degrabă, subtilă” – referire la chestionarea despre războiul provocat/agresiunea neprovocată).
  Îl consider pe A.N. un politician de marcă, din toate punctele de vedere. Desigur, sunt și umbre: mandatul de 5 ani, Petrom, orgoliul, Ponta, zvonul despre un ,,mic defect” și altele. Dar el și acest interviu vor rămâne…
  De la Albert Einstein citire:
  ,,Pacea nu poate fi ținută prin forță. Ea poate fi atinsă doar prin înțelegere” dar și:
  ,,Două lucruri sunt infinite: universul și prostia umană. Dar eu nu sunt sigur în privința universului”
  Are mare dreptate și, din păcate, eu cred că înteligența, la nivel global, este o constantă și cu cât sunt mai mulți locuitori ai planetei cu atât zestrea fiecăruia se diminuează.
  P.S. O bucurie simplă: zâmbetul soarelui într-o zi armonioasă sau un crâmpei de poezie: din râsul alb al lui april/cireșii au furat splendoare….

  Reply
 2. 2

  Coco

  Nu intru in detalii legate de interviu pentru ca nu l-am urmarit si nici nu intentionez s-o fac. Daca as afla, de exemplu, ce parere are Adrian Nastase despre cei care i-au urmat la conducerea PSD, poate m-ar face curios. Cum insa sunt sigur ca domnul Smeorenu nu a pus o asemenea intrebare…
  Domnule, conform tuturor dictionarelor, un cetatean care a fost incarcerat, pentru oricare motiv, este un puscarias. Iar in cazul dumneavoastra, fiind de notorietate admiratia pentru Putin (fost ofiter KGB), nu vad de ce va deranjeaza comentariul amintit in editorial. Va e greu sa recunoasteti ca o eventuala (dar foarte putin probabila) victorie a Rusiei v-ar face un om fericit?
  Mai am o curiozitate, v-ati lamurit, in cele din urma, cum e cu Bastroe? Ca au aparut declaratii oficiale, cum ca au fost intalniri inca din 3 februarie intre oficialitatile din cele doua tari (deci cu vreo 3 saptamani inainte de a iesi Grindeanu cu acuzatiile), in care s-au oferit explicatii, s-au stabilit pasii de urmat, s-au inaintat date certe pentru acestia, etc.
  Ati preferat, ca si alti ageamii din presa, sa preluati, fara sa va documentati, niste declaratii idioate facute de un ministru care (in lipsa unor alte realizari) este preocupat doar de ranjetul ala fortat pe care-l afiseaza constant.
  Ca sa inchei tot cu Adrian Nastase, nu credeti ca multi si-ar dori ca, in schimbul a vreo 500 de zile de inchisoare, sa ramana in conturi cu cateva milioane de euro? E visul tuturor imbuibatilor din politica, iar ca sa-i enumar mi-ar lua mult spatiu.

  Reply
  1. 2.1

   Latex

   In privinta rânjetului fortat al lui Grindeanu, perfect de acord. Parca ar avea fata de cauciuc. Despre Bastroe, discutam mai tarziu…

   Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .