A furat 15 sticle cu whisky!

0

A golit raftul unui magazin de sticle de whisky şi a încercat să iasă din magazin, fără să le plătească! Pentru asta s-a ales cu dosar penal un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Mărăcineni. Va fi trimis în judecată şi riscă o pedeapsă că închisoarea de la 1 la 5 ani. 
Marian Alexandru B., de 22 de ani, din Mărăcineni, cu antecedente penale. Acesta este cunoscut de oamenii legii, după ce a fost cercetat în mai multe cazuri de furt calificat. Ultima lui ispravă a fost făcută pe 21 februarie, la un supermarket din zona Craiovei. Tânărul s-a dus şi a sustras 15 sticle cu whisky de pe un raft în valoare de 449 de lei. Le-a ascuns şi a încercat să iasă cu ele, fără să plătească.
Agenţii de pază l-au oprit înainte să părăsească magazinul şi l-au dat pe mâna poliţiştilor. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Polițiștii Compartimentului sisteme de securitate din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au preluat ancheta şi au întocmit dosar penal sub acuzaţia de furt. Cercetările au fost finalizate şi dosarul a fost trimis la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunerea trimiterii în judecată.
Reamintim că pe 2 martie, după administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.