S-a prăbuşit pe stânci când tăia un copac

0
4

Un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din comuna Cetățeni, și-a găsit sfârșitul miercuri când se afla la tăiat de lemne. Omul s-a dus într-o pădure situată într-o zonă stâncoasă, în apropiere de Mănăstirea Cetăţuia şi a căzut în gol, pe stânci. Se pare că s-a dezechilibrat în timp ce tăia un copac şi s-a prăvălit aproximativ cinci metri. Fratele l-a găsit mort, după câteva ore. Trupul neînsufleţit a fost recuperat de salvamontişti.
Luni seara, în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați, la 112 că un bărbat a fost găsit decedat, într-o zonă muntoasă din apropierea Mănăstirii Cetăţenia. „La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr, împreună cu polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, din primele verificări s-a stabilit că bărbatul în cauză, de 43 de ani, din Cetățeni, ar fi căzut de la înălțime, după ce ar fi încercat să doboare un arbore. În cauză a fost solicitat sprijinul reprezentanților Salvamont Argeș, pentru extragerea trupului neînsuflețit. Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung. Cauza decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei” a transmis Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeş.

Găsit de frate

Victima este Bogdan P., de 43 de ani din comuna Cetăţeni. Se spune că bărbatul ar fi plecat singur, la lemne înainte de prânz. A urcat în pădure de lângă mănăstire şi a ajuns într-o zonă abruptă, acolo unde s-a apucat să taie un copac. Se pare că s-a aşezat pe partea dinspre vale şi a început să taie. A retezat o creangă, dar apoi a căzut pe stânci. Poliţiştii care au făcut cercetările la faţa locului iau în calcul două ipoteze: fie s-a dezechilibrat şi a căzut pe spate, fie a fost lovit de creangă şi târât în jos, aproximativ 5 metri. La câteva ore după ce a plecat de acasă, văzând că nu se mai întoarce, familia a început să se îngrijoreze. Fratele s-a dus la pădure să-l caute. Acesta l-a găsit decedat.
Bogdan P a fost găsit într-o poziție nefirească, cu leziuni incompatibile cu viața la nivelul capului și cu multiple leziuni la nivelul membrelor inferioare și superioare, leziuni pe care, cel mai probabil, le-a căpătat în timpul rostogolirii. Victima a fost coborâtă de salvamontişti şi predată pentru a fi transportată la Serviciul de Medicină Legală Argeş unde va fi făcută autopsia. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.