Argeșul termină returul pe loc retrogradabil!

2

FC Argeș tremură pentru locul din prima ligă după parcursul dezastruos din returul campionatului. Piteștenii au ajuns la 14 meciuri fără victorie și vor începe play-out-ul de pe loc direct retrogradabil. Argeșenii au pierdut cu 0-1, confruntarea de sâmbătă seară, de pe propriul teren, cu Petrolul Ploiești, una dintre echipele cu care se vor lupta pentru supraviețuire.
Atitudinea, implicarea și determinarea alb-violeților a lăsat mult de dorit, lucruri taxate la finalul disputei de fanii echipei care au cerut demisii. Pe faza ofensivă, piteștenii aproape că nici nu au contat, trupa pregătită de interimarul Dragoș Radu având doar două ocazii de gol în 90 de minute, mult prea puțin pentru a câștiga un meci. Ploieștenii puteau deschide scorul în minutul 13, însă șutul lui Grozav a trecut peste poarta apărată de Straton. Replica Argeșului fost dată de Koubemba, însă Vîlceanu a reușit să pareze șutul acestuia. Turda le-a dat emoții spectatorilor după ce a fost aproape să marcheze în propria poartă, iar Irobiso și-a reglat tirul cu un șut violent care a trecut la o palmă de transversală.
Pe finalul primei reprize, Grozav a deschis scorul cu o execuție frumoasă, în urma unei combinații cu Irobiso care a făcut KO defensiva gazdelor. Jair își putea trece și el numele pe lista marcatorilor, însă Straton a avut o paradă de excepție.
După pauză, piteștenii au încercat să restabilească egalitatea, însă s-au apropiat cu greu de careu de poarta lui Vîlceanu.
Cel mai aproape de gol a fost Jakolis, însă mingea a lovit bara laterală, în urma unei lovituri libere de la aproximativ 25 m. În urma acestui eșec, FC Argeș a încheiat sezonul regular pe locul 15, cu 27 de puncte, poziție direct retrogradabilă, urmând să înceapă play-out-ul cu 14 puncte rotunjite.
FC Argeș – Petrolul Ploiești 0-1(0-1) – A marcat: Grozav(min.40)
FC Argeș: Straton – Tofan, Turda, M. Constantin, Rizzi – Meza Colli, Njike(min.59 Mimito Biai) – Crețu, Koubemba(min.59 Calcan), Jakolis(min.80 Jobello) – Garita
Rezerve neutilizate: Micle, Boubacar, Bertrand, Pîrvu, Moisie, Târcoveanu
Antrenor: Dragoș Radu
Petrolul Ploiești: Vîlceanu – Papp, Mathaus, Meijers – Doua, Dumitriu(min.66 Purtic), Seto, Jair(min.90+1 Bratu), Țicu – Irobiso, Grozav(min.80 Borța)
Rezerve neutilizate: Leitner, Budescu, Moldoveanu, Tucaliuc, Bucur, Rădulescu, R. Grigore
Antrenor: Florin Pîrvu
Cartonașe galbene: Papp, Doua, Seto
Stadion: „Nicolae Dobrin”, Pitești
Arbitru: Radu Petrescu / Asistenți: Mircea Grigoriu, Imre-Laszlo Bucsi
Arbitru VAR: Bogdan Dumitrache / Arbitru AVAR: Cristina Trandafir
Observatori: Ion Cățoi, Ioan Onicaș
Cum s-a marcat golul:
min.40: 0-1! După o combinație de efect cu Irosibo, Gicu Grozav deschide scorul cu un șut plasat din interiorul careului! M.D.

2 COMENTARII

  1. Aduceti,baaaaa,un antrenor ,cu licenta.Daca e sa picati in liga2,macar sa luptat cu demnitate,până la capăt,nu cum se comporta legiunea de mercenari adusi de Prepelita,Vlădoiu,Croitoru,Stanciu,în frunte cu Gentea.Treziti-va,cât ai sunt sanse,luptati,daca nu pt prostii care vin la meciuri(apropo,eu nu ai vin de 15 ani…ce-s prost sau fraier?),macar pt memoria lui Dobrin.Deocamdata..RUSINE,SA VA FIE..Sper ca azi,deja sa aveti antrenor,sa se puna cu biciul pe alte MIMITO,RIZZI,JAKOLIS,CALCAN,CRETU,GARITA,STRATON,TOFAN,TURDA,etc

  2. Domnule Stancu in Clubul FC Argeș mai există o persoană vinovată de se intampla la echipă anume Alexe care participă la schimbările de jucători,antrenori și chiar la îndepărtarea din Club a fostelor glorii. Ore știe Dl.Gentea ce panarama are la echipă. Ideal este sa intreb ce prostii făcea când era la echipă la Albota.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.