FC Argeș U13, pe podium la Cupa Prieteniei

0

Săptămâna trecută, Brașovul a găzduit o nouă ediție a Cupei Prieteniei. La întrecerea rezervată categoriei 2010 au luat startul 24 de echipei, clubul din Trivale fiind reprezentat de FC Argeș U13.
La finalul celor patru zile de competiție, piteștenii au terminat competiția pe locul 3. Puștii pregătiți de antrenorul Adrian Mălușanu au înregistrat cinci victorii și o singură înfrângere. Alb-violeții au marcat 20 de goluri și au primit doar 4. Argeșenii au avut parte de adversari puternici, precum Farul Constanța și Politehnica Timișoara.

Adrian Mălușanu: ”Felicit copiii pentru dăruirea și ambiția cu care au jucat”

Adrian Mălășanu, antrenorul echipei FC Argeș, este mulțumit de evoluția elevilor săi: ”Competiția a fost foarte puternică și pot spune că ne-am descurcat destul de bine. Am avut parte de adversari puternici și am jucat de la egal la egal cu ei. A fost prima întrecere din acest an care s-a jucat 11 la 11, iar dacă eram mai atenți, cred că puteam câștiga turneul. Felicit copiii pentru dăruirea și ambiția cu care au evoluat la toate meciurile”.

Rezultatele FC Argeș U13

Grupă:
FC Argeș – LPS Iași 7-0
FC Argeș – Axi București 4-0
FC Argeș – Farul Constanța 3-0
Sferturi:
FC Argeș – Alba Iulia 3-0
Semifinale:
FC Argeș – Kinder Târgoviște 2-4
Finala mică:
FC Argeș – Poli Timișoara 1-0
FC Argeș U13:
Portari: Matteo Șerban, Darius Stoica
Jucători de câmp: David Olteanu, Ștefan Apostolescu, Ianis Dobre, Eric Cătulescu, Eduard Tudoran, Ștefan Savu, Luca Arsene, Ianis Dobra, Alexandru Grosu, Sebastian Florea, Ianis Ciobanu, Cristian Anghel, Raul Frac, Patrick Dumitrache, Iustin Marin, Raul Neacșu, Andrei Albulescu
Antrenor: Adrian Mălușanu M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.