Meci decisiv pentru play-off

0

Volei

Echipa de volei feminin a Piteștiului va disputa în acest week-end un meci foarte important pentru economia clasamentului. FC Argeș Volei va întâlni sâmbătă, de la ora 18.30, în Bănie, pe SCM U Craiova, în ultima etapă din acest retur de campionat. Piteștencele au nevoie să câștige două seturi pentru a fi sigure de calificarea în play-off. Înaintea acestei etape, FC Argeș Volei ocupă locul 8, cu 15 puncte, iar SCM U Craiova se situează pe locul 9, cu 13 puncte.

Baschet
LPS Pitești, la turneul final
Baschetbaliștii de la LPS Pitești au obținut calificarea la faza națională a Olimpiadei Sportive Școlare. În weekend, la Pitești, juniorii pregătiți de antrenorul Mihai Popescu au învins echipele din Craiova, Târgu-Jiu, Pucioasa și Vâlcea, avansând, după o lungă perioadă de timp, la turneul final. Faza finală va avea loc la Râmnicu Vâlcea, în perioada 23-26 martie, și va avea la start cele mai bune 8 echipe din țară.

Handbal
Se vând bilete pentru meciul cu Portugalia
Piteștenii care vor să o vadă pe viu pe Cristina Neagu&co nu au voie să rateze acest meci! Naţionala de handbal feminin a României va întâlni Portugalia, pe 8 aprilie, de la ora 17.00, în polivalenta Piteşti Arena. Meciul contează pentru calificarea la Campionatul Mondial din acest an, iar tichetele costă între 40 și 80 lei, în funcție de sectorul de tribună ales. Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul www.enterix.ro. M.D.