5 medici rezidenţi la ATI Piteşti!

0

Din această lună, echipa medicilor din cadrul Secţiei Anestezie şi Terapie Intensivă, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, s-a mărit. Cinci medici rezindenţi, în anul III şi anul V, s-au alăturat echipei existente. 
Schema de personal în cadrul Secţiei ATI era incompletă de ceva timp, mai ales că unii dintre medicii care au lucrat la Spitalul Județean de Urgenţă Piteşti s-au transferat la alte unităţi. SJUP s-a confruntat cu cea mai mare lipsă de medici în perioada pandemiei, atunci când numărul pacienţilor în stare gravă a crescut substanţial. „Având în vedere complexitatea activității și a numărului de cazuri critice care se tratează în cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești, cazuri care necesită, de multe ori, prezența unei echipe multidisciplinare, din care obligatoriu face parte și medicul de anestezie și terapie intensivă, pentru asigurarea promptitudinii actului medical, a calității acestuia, dar și pentru a preîntâmpina apariția sindromului epuizării profesionale în rândul medicilor ATI, conducerea unității a întreprins demersurile necesare pentru a mări echipa. Astfel, Ștefan Roxana Florina și Oțeleanu Maria Alina, ambele rezidente în anul III, au început activitatea la SJUP pe data de 15 martie. Tot în luna martie a.c., alți 3 medici s-au alăturat echipei de anesteziști a SJUP: Ghiță Mariana (medic rezident anul III), Curcă Claudiu (medic rezident anul III) și Bolohan Marius Cornel (medic rezident anul V).
Cei cinci rezidenți vor asigura activitatea Secției ATI, alături de echipa care activează în prezent, formată din 7 medici. Le mulțumim tuturor și le urăm bun venit, răbdare, forță, echilibru și implicare”, a transmis Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al SJU Piteşti. M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.