Se deschid comenzile pentru ediția limitată Megane RS

0

Ediția limitată Megane RS Ultime este disponibilă pentru comandă în întreaga rețea de agenți Renault începând de ieri. 
Preturile pornesc de la 42,350 €, TVA inclus, iar livrările către clienți vor debuta spre finalul anului 2023.
Seria limitată de 1.976 de unităti numerotate (Renault Sport a fost fondată în 1976) este semnată de Laurent Hurgon, pilotul care a stabilit recordurile Megane RS pe circuit. Megane RS Ultime este ultimul model echipat cu sigla Renault Sport, divizie ce va intra sub tutela Alpine, marca de vehicule sportive Renault Group.
Megane RS Ultime propune un design surprinzător şi inovativ prin atenția sporită la detalii, incluzând linii distinctive și accente de culoare neagră care îi subliniază caracterul sportiv: striping-urile au o grafică specială vopsită în negru mat şi se regăsesc pe plafon și capotă (cu excepția versiunilor cu trapă opțională), bara de protecție spate, portiere și aripi.
Pentru o impresie dinamică sporită, acestea contrastează puternic cu cele 4 nuanțe exterioare pe care clienții le vor avea la dispoziție: Negru Star, Alb Pearl, Galben Sirius și Portocaliu Tonic.
Această serie limitată dispune de un motor turbo cu 4 cilindri de 300 CP, 420 Nm, cu o cutie de viteze EDC (pentru Europa) și diferențial mecanic Torsen, care propulsează mașina de la 0 la 100 km/h în doar 5,7 secunde.

Este echipat cu anvelope semi-slicks Bridgestone Potenza S007 dezvoltate pentru Megane RS Trophy R, asociate cu jante Fuji Light de 19 inchi și frâne Brembo dual-cast cu etriere roșii. Axa față cu pivoți independenți, șasiul CUP coborât, opritoarele hidraulice de compresie și sistemul 4CONTROL cu 4 roți directoare îi conferă o manevrabilitate ultra sportivă. S.M.