Se caută comercianţi „food truck” pentru Simfonia Lalelelor!

1
0

Cel mare eveniment al orașului, ,,Simfonia Lalelelor”, va avea loc, în acest an, în perioada 05 – 07 mai, iar în Parcul Lunca Argeșului va exista o zonă destinată experiențelor culinare. Deținătorii de amplasamente de tip „food truck”, care doresc să participe la acest eveniment, pot transmite cererile până la data de 7 aprilie 2023, fie pe adresa de e-mail: primaria@primaria.ro, fie la sediul primăriei, intrarea D (Centrul de Informare cu Cetățeni), anunţă reprezentanţii Primăriei Piteşti.

 

Documentaţia necesară eliberării acordului pentru utilizarea temporară a locurilor publice în scopul desfăşurării de activităţi comerciale poate fi consultată accesând link-ul: https://www.primariapitesti.ro/documentaia-necesara-eliberarii-acordului-pentru-utilizarea-temporara-a-locurilor-publice-in-scopul-desfasurarii-de-activitai-comerciale-p542. Obligatoriu, documentația depusă trebuie să fie însoțită de fotografii ale amplasamentului de tip „food truck” și de lista evenimentelor la care solicitantul a participat anterior.

 

După încheierea înscrierilor, solicitările vor intra în etapa de selecție, pe criterii de calitate și aspect, în limita locurilor disponibile, urmând ca amplasarea truck-urilor selecționate să fie realizată, în Parcul Lunca Argeșului, până la 30 aprilie 2023, a mai precizat sursa citată.

 

1 COMENTARIU

  1. Pe langa faptul ca se cauta ar trebui sa existe si o selectie. Nu mi se pare deloc in regula sa platesti un burger la tejghea ca si cum l-ai manca intr-un restaurant cu specific de steak. Ca sa nu mai vorbim de igena. Mergeti si urmariti modul de executie (salata semispalata, cartofi semispalati ) si apoi mai vorbim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.