Spații închiriate comercianților în Lunca Argeșului pentru Simfonia Lalelelor

0
0

Și în acest an, Simfonia Lalelelor, cea de a 46-ediție, se va desfășura tot în Lunca Argeșului. Primăria Pitești va da spre închirie comercianților, spații de vânzare a florilor, mobilier urban sau produse de casă și grădină. data limită a depunerii cererilor este 7 aprilie. M.S.

 

 

„Valorificând experiența dobândită în ediția anterioară, Parcul Lunca Argeșului va fi locul unde se va desfășura cea mai mare parte a evenimentelor și manifestărilor prilejuite de festivalul „Simfonia Lalelelor”. Astfel, tradiționalul „Târg de flori” va fi organizat în incinta parcului, unde cei interesaţi vor putea comercializa produse pentru casă şi grădină: flori, plante ornamentale la balot/ghiveci/rădăcină nudă, material dendro-floricol, arbuști fructiferi, pomi fructiferi, răsaduri de flori, flori la ghiveci, semințe de flori, bulbi, accesorii decorative (ghivece ornamentale, de producție, glastre, jardiniere), mobilier urban pentru parcuri şi grădini, unelte și scule de grădinărit.

 

Pentru închirierea spațiilor de comercializare, agenții economici pot depune solicitarea la sediul Primăriei Municipiului Pitești – Centrul de Informații pentru Cetățeni sau o pot trimite on-line, la adresa de e-mail primaria@primariapitesti.ro, cu referința „Simfonia Lalelelor”.

 

Solicitările se primesc până în data de 7 aprilie 2023. Ulterior, după analiza cererii, vor fi anunțați cei care obțin acordurile de închiriere spațiu”, au transmis reprezentanţii Primăriei Piteşti.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.