Ştiri de la IJP

0
0

Șofer prins băut!
Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești au depistat un bărbat de 43 de ani, din Buzoești, care conducea un autoturism pe DJ 504, pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului. AdrianT. a fost pus să sufle în etilotest iar aparatul indica 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Judecați pentru tăiere ilegală de arbori
Doi bărbați au fost trimiși în judecată după ce polițiștii Secției de Poliție Rurală Leordeni au finalizat cercetările într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, privind săvârșirea infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori și furt de arbori. Anchetatorii au stabilit că în ziua de 24 martie 2022, cei doi bărbați, Nicolae D. de 28 de ani, respectiv Daniel R. de 43 de ani, ambii din Bogați, au tăiat și au sustras 64 de arbori, din specia gorun și salcâm, din pădurea Ocolului Silvic Topoloveni. Dosarul cauzei a fost înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de trimitere în judecată.

25 de şoferi lăsaţi fără permis
În weekend, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pe drumurile din judeţ fiind vizaţi, în mod special, şoferii care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv, dar nu numai. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate peste 430 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 95.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 25 de permise de conducere și au fost retrase 21 de certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.