Amical FC Argeș – CSA Steaua

0

Fotbal

FC Argeș va disputa sâmbătă, de la ora 13.00, la Pitești, un joc de verificare cu CSA Steaua București, liderul ligii secunde. Confruntarea de pe stadionul Nicolae Dobrin este un prilej bun pentru staff-ul condus de antrenorul principal Bogdan Argeș Vintilă de a omogeniza cât mai bine relațiile de joc. Intrarea spectatorilor pe arena din Trivale este liberă. Partida cu CSA Steaua este un un test util de verificare pentru alb-violeți înaintea duelului din 2 aprilie, de la ora 13.30, de pe propriul teren, cu FC Voluntari, din etapa cu numărul 2 a play-out-ului Superligii Superbet.
Baschet
Piteștenii înfruntă CSM Constanța
Baschetbaliștii de la FC Argeș nu au prea mult timp la dispoziție pentru a digera eșecul cu CSM Oradea. Piteștenii vor întâlni sâmbătă, de la ora 19.45, în sala Pitești Arena, pe CSM Constanța. Biletele s-au pus în vânzare online și pot fi achiziționate accesând platforma www.biletesmart.ro/pitesti. Tichetele pot fi procurate și fizic, programul casei de bilete (de pe strada Basarabia 35 fiind următorul: Vineri (24.03), orele 12.00-18.00 Sâmbătă (25.03), orele 11.00-19.45
Handbal
Misiune dificilă cu bănățenii
Echipa de handbal masculin a Piteștiului va disputa la începutul săptămânii viitoare meciul din cadrul cu numărul rundei cu numărul 8, Seria C, a play-off-ului Diviziei A Tineret. CSU Pitești va întâlni luni, de la ora 17.30, la sala de sport a Universității Pitești, pe SCM Politehnica Timișoara Div.A. înaintea acestui duel, echipa pregătită de antrenorul Titel Răduță ocupă locul 3, cu 6 puncte, în timp ce adversarul se situează pe locul 2 al seriei, cu 12 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.