Timpi de preparare:
• Timp de preparare: 15 min
• Timp de gătire: 12 min
• Gata în: 27 min
Ingrediente:
• 500 gr. năut
• sucul a 2 lămâi
• 100 ml ulei
• 2 linguri pastă de susan
• 4 căţei de usturoi
• 1 crenguță pătrunjel
Mod de preparare:
Cu o seară înainte de preparare, se pune năutul în apa rece. A doua zi se scurge si se pune la fiert, iar când boabele s-au înmuiat, se scurg si se mixează.
Se adaugă pasta de susan
Se adauga sucul de lamâie si uleiul în timp ce se continua mixarea, apoi usturoiul pisat.
Se scoate pasta într-un bol sau o farfurie, i se fac câteva sanţuri la suprafaţa si se pune puţin ulei de măsline, simplu sau aromatizat.
Se aduce la masa cu pătrunjel si, eventual, lamâie.
ZIARUL CURIERUL ZILEI ESTE INTERESAT DE OPINIILE ŞI SUGESTIILE DUMNEAVOASTRĂ, LEGATE DE CONŢINUTUL CURIER.RO.
De asemenea, aducem în atenţia tuturor CLIENȚILOR noștri ACTUALI și VIITORI, noua adresă de E-MAIL a redacţiei: anuntcurierulzilei@gmail.com Trimite
CONTACTAŢI-NE LA TELEFOANELE: 0248/215740; 0248/215726; 0348/401525