”Sunt apatici, nu îi interesează și vin ultimii la antrenament!”

6
1
  • Primarul Cristian Gentea îi pune la zid pe stranierii de la FC Argeș

Primarul Cristian Gentea este foarte dezamăgit de rezultatele echipei FC Argeș care se zbate să evite retrogradarea. Edilul piteștean îi acuză pe jucătorii străini că nu se implică la antrenamente și la meciurile de campionat.
Gentea susține că stranierii sunt ultimii care vin la antrenamente, stau cu căștile în urechi și dau dovadă de nepăsare.
”Trebuia să aducem un antrenor cu Licență Pro”
Primarul și-a asumat o parte din vină pentru rezultatele echipei și a afirmat că noua viziune a clubului din Trivale este cea de a crește copii de la Centrul de Juniori: ”Am greșit doar ca membru în Adunarea Generală a membrilor fondatori. Astă vară trebuia adus un antrenor cu licență Pro, ca să nu mai avem astfel de probleme. Trebuia să spunem de la început că ne interesează jucătorii români și să creștem copii de-ai noștri. Să nu vă gândiți că dacă cu Prepeliță nu s-a putut, că a spus că el nu crește copii, că are un target de îndeplinit, cu Croitoru să nu credeți că nu a fost strict dorința noastră de a avea cât mai mulți copii la antrenamentele echipei mari. Noi i-am vrea și în teren, dar sunt destul de fragezi. Așa că, Pîrvu, Stoica, Badea, Dinoci, Adelin, Briciu și Betini, noi i-am solicitat. Nu pe ei ca atare. Șeful Centrului de Copii și Juniori are ultimul cuvânt în discuția cu antrenorul echipei principale”.

”Șanse de evitarea retrogradării mai sunt”

Edilul piteștean încă mai speră la rămânerea în Liga I, însă spune că jucătorii trebuie să își schimbe atitudinea: ”Sunt dezamăgit și eu. I-am văzut pe jucătorii străini că sunt total apatici, nu îi interesează, vin ultimii la antrenament și stau cu căștile în urechi și se dezbracă în ultimul minut. Șanse de evitarea retrogradării sunt, depinde doar de ei! Astăzi se plătesc salariile la zi doar ca să luăm licența. Altfel nu le-am da niciun ban. La 31 martie trebuie să fim în regulă ca să luăm Licența UEFA. Ce vom face cu ea, nu știu. Dar să nu zică cineva că dacă vom câștiga Cupa României sau terminăm pe 7-8, nu am fost în stare să asigurăm o licență UEFA, la Craiova, care ne ajută de trei ani de zile cu stadionul. Nu am nici cea mai mică vină, dar voi deconta politic. Fac stadionul pentru Pitești, însă nu stă în puterea mea să fac echipă” a declarat Cristian Gentea, la conferința de presă a Primăriei Pitești. M.D.

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

6 COMENTARII

  1. Dar,cine făcea poze cu”apaticii”in primărie,musiu primar?Acu o dai cotita?lasă , ca,asa meriti,si tu,si toata floarea cea vestita din conducerea echipei,ca tot angajații tai sunt.Liga 2,scrie pe voi.

    • Corect! Primarul acesta este un mincinos fara scrupule, un personaj care incearca sa va prosteasca in fata, exact cum facea Ponta pe vremuri. Dupa ce s-a pozat cu toti „bananierii” adusi in Arges pe post de Ronaldo si Messi, acum incearca sa spuna ca el nu a facut nimic. Votati-l din nou, bai „ultrasi alb-violeti”, il meritati!

  2. Asa este Cristian Stanciu acest Primar autostiutor este de vină. Acum da vina pe jucatori sau antrenori .Și-a adus si a ținut parerea unor indivizi gen Alexe,Foamete,Alin Visan, Stanciu .Nu Primarul sau la ordinul primarului au fost îndepărtați din Club foștii jucători care au făcut performanță pentru a aduce opere precum Alexe și Stanciu
    Nu Primarul si a dat girul pentru ai aduce pe acești jucători. Ia labele de pe FC Argeș că-l distrugi vei intra in istorie daca echipa retrogradează.

  3. Stimabile Cristian Gentea care din cei din Conducere au plătit cu funcția ? Aici ma refer la cei ce au fost in permanență lângă echipă si vă informa de valoarea jucătorilor aduși. Sunt aspecte importante care trebuiesc luate in calcul altfel perdanți va fi Primarul Gentea cu tot respectul.

  4. Aloooooo am fost la Club sa iau dezlegarea copilului să-l duc la Bascov si cu așa nonșalanță i-a dat transferul Gabi Alexe un personaj care a dat transferul la multi copii colegi cu băiatul meu , copii de viitor. Să-i sau sa va fie rusine tuturor din Club. Si citesc ca intreaba părinții cine da transferurile la F C Argeș acest personaj este autorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.