Timpi de preparare:
• Timp de preparare: 10 min
• Timp de gătire: 25 min
• Gata în: 35 min
Ingrediente:
• 1-2 dovlecei mici;
• 2 roșii;
• 2 cartofi;
• 250 gr. parmezan ras;
• oregano, pudră de ceapă, pudră de usturoi, busuioc – după gust;
• sare ș piper după gust;
• ulei de măsline.
Mod de preparare:
Preîncălzește cuptorul la temperatură mare. Taie toate legumele rondele. Pune cartofii la fiert 5 minute, deoarece se gătesc la cuptor mai greu decât dovleceii și roșiile. Aranjează rondelele într-o tavă, alternându-le ca să arate cât mai atrăgător. Stropește-le cu ulei de măsline, presară condimentele deasupra și acoperă-le cu parmezan din belșug. Dă tava la cuptor 20 de minute sau până când cartoful este bine gătit. Rețeta este gata și poate fi servită caldă împreună cu o salată de murături asortate!
ZIARUL CURIERUL ZILEI ESTE INTERESAT DE OPINIILE ŞI SUGESTIILE DUMNEAVOASTRĂ, LEGATE DE CONŢINUTUL CURIER.RO.
De asemenea, aducem în atenţia tuturor CLIENȚILOR noștri ACTUALI și VIITORI, noua adresă de E-MAIL a redacţiei: anuntcurierulzilei@gmail.com Trimite
CONTACTAŢI-NE LA TELEFOANELE: 0248/215740; 0248/215726; 0348/401525