O altfel de săptămână pentru polițiștii argeșeni

0

Experiențele de viață sunt cele care clădesc cel mai bine mintea și personalitatea unui copil.  M.D.

Saptamana „Școala Altfel” a reprezentant pentru mii de copii din Argeș, o experiență unică, în care au trăit emoții și au cunoscut aspecte inedite din ceea ce înseamnă să fii polițist.

Uniforma, activitățile și viața unui polițist sunt aspecte ce stârnesc curiozitatea chiar și adulților, cu atât mai mult copiilor.

Polițiștii argeșeni au răspuns curiozităților a aproape 1.000 de copii din mai multe unități de învățământ din județul nostru, în săptămâna Școala Altfel.

Polițiștii din cadrul Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității, polițiști rutieri, polițiști criminaliști, polițiști de proximitate, echipa canină, cu autospecialele din dotare au fost prezenți în grădinițe, școli și licee și, cu răbdare și dragoste față de meseria pe care o reprezintă, dar și față de copii, au prezentat tehnica, dar și aspecte practice din activitatea lor.

Copiii i-au primit cu emoție și entuziasm și, cu siguranță, după această săptămână de foc, sunt mai pregătiți să facă față pericolelor la care pot fi expuși.

Și polițiștii argeșeni au avut de câștigat în urma acestor experiențe, declarând cu tărie faptul că au trăit emoții de mulțumire, văzând că această generație de copii va crește cu sentimentul de încredere față de polițiști și instituția Poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.