Al 16-lea meci fără victorie!

4

FC Argeș a ajuns la 16 meciuri fără victorie după ce a pierdut cu 0-2, confruntarea de duminică, de pe propriul teren, din runda cu numărul 2 a play-out-ului Superligii.
Soarta meciului a fost decisa încă din prima repriză, ilfovenii marcând în minutul 9 prin Sigurjonsson și în minutul 18 prin Nemec. Oaspeții au irosit și o lovitură de pedeapsă în cel de-al doilea mitan prin Vadim Rață. Piteștenii au făcut un meci foarte slab, neavând practic nici o ocazie de gol. În urma acestui eșec, alb-violeții ocupă locul 9 al play-out-ului, cu 14 puncte, poziție direct retrogradabilă. M.D.

4 COMENTARII

  1. Am inteles ca deja onorabilă „conducerea lui FC AR-GENTEA,deja s-a consolat cu gândul ligii 2,si cauta jcatoiDar nu ar fi mai bine sa va carati cu totii ?Foamete,Stanciu,Tunaru,char si Vintila,fiindca in 2 etape nu a arat ca ar fi msi bun decat Croitoru,dimpotriva,e o catastrofa.Sa nu il putem pe principalul vinovat,GENTEA.El a adus echipa altul in care e.La Asa oras,asa primar,adica de kkt.

  2. Domnule Gentea nu trata cu dispreț aceste rânduri , dă-i domnule afară urgent pe ALUNECOSUL SI FITILISTUL DE ALEXE , FOAMETE HABARNISTUL,STANCIU NESIMTITUL .NUMAI ALEXE TE-A INFORMAT GRESIT CA MEREU IL VAD LA PRIMARIE LA FEL SI PE STANCIU. AVEM OAMENI FOSTI FOTBALISTI CAPABILI SA CONDUCA CLUBUL : BADEA,POPA,RADU DOI,CRIVAC,VLADOIU SAU NU SUNT PE PLACUL DUMITALE?

  3. Domnule Stancu aveți perfectă dreptate acest Primar in loc sa se fi înconjurat de oameni in domeniu cu ochiul format si capabili a pus niste hahalere sai poata domina cum vrea el. Si-a batut joc de un Oraș de un Club ,nu dormiti cei ce iubiți această echipă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.