Călăii lui FC Argeș și Mioveniului, în echipa etapei

0

PORTAR
# Ştefan Târnovanu (FCSB / 22 de ani) – A făcut un nou meci bun la Sf. Gheorghe, intervenţiile sale find decisive în victoria roş-albaştrilor.
FUNDAŞI
# Tiberiu Căpuşă (Chindia / 24 de ani) – Golul său, primul din ediţia în curs, s-a dovedit a fi unul foarte important, asta deoarece a oprit o serie de șapte meciuri la rând fără victorie pentru Chindia. # Raul Silva (Universitatea Craiova / 33 de ani) – A fost la înâlţime pe toată durata meciului cu CFR Cluj, dovadă fiind şi indexul Instat foarte bun – 262. # Igor Armaş (FC Voluntari / 35 de ani) – O nouă prestaţie lăudabilă pentru veteranul din centrul defensivei ilfovenilor, care a dominat duelurile cu adversarii. # Valentin Ţicu (Petrolul / 22 de ani) – Căpitanul prahovenilor a marcat golul care le-a adus ploieştenilor un nou succes. A fost prima reuşită din carieră în Superliga României.
MIJLOCAŞI
# Funsho Bamgboye (FC Rapid 1923 / 24 de ani) – Introdus la pauză, a marcat în premieră în principala competiţie internă. # Lovro Cvek (CFR Cluj / 27 de ani) – A deschis scorul pe Ion Oblemenco cu o lovitură de cap perfectă. De remarcat şi prestaţia consistentă de la centrul terenului. # Dragoş Nedelcu (Farul / 26 de ani) – A marcat un gol spectaculos, al 13-lea reuşit de dobrogeni în acest sezon din afara careului mare. # Florinel Coman (FCSB / 24 de ani) – Se află într-o creştere vizibilă de formă. A înscris pentru a cincea oară în ediţia curentă, în care mai are în cont şi patru pase decisive.
ATACANŢI
# Virgiliu Postolachi (UTA / 23 de ani) – A fost cel mai bun jucător din duelul de tradiţie dintre UTA şi Universitatea Cluj. A marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă. # Andrea Compagno (FCSB / 26 de ani) – Vârful italian a înscris golul care i-a readus rapid în joc pe roş-albaştri. A fost a 17-a reuşită din campionatul actual. S.M.