Tot mai aproape de retrogradare!

5
0

FC Argeș se îndreaptă vertiginos spre retrogradarea în Liga a II-a după ce a pierdut cu 0-1, confruntarea de duminică, din deplasare, cu FC Botoșani, din runda cu numărul 3 a play-out-ului. Unicul gol al partidei a fost marcat în repriza secundă de Sebastian Mailat, care a trimis în plasă din pasa lui Dragu.  Piteștenii au fost aproape de a marca în primul mitan prin Calcan, însă șutul acestuia a lovit bara laterală. În repriza a doua, alb-violeții nu au reușit să mai pună în pericol poarta apărată de Ducan. În urma acestui eșec, Argeșul a ajuns la 17 meciuri fără victorie și ocupă locul 9 al play-out-ului, cu 14 puncte, poziție direct retrogradabilă.    M.D. Foto: Gazeta Sporturilor

5 COMENTARII

  1. Primul lucru care trebuie facut este sa nu le mai dea nici un ban acestor boschetari.Sa stea 6-7 luni pe la comisii nenorocitii astia
    Vintila nu este antrenor este un mascarici.Sa-l tii in teren pe ordinarul ala de Jakolis care a jucat la FC Botosani(mafia impresarilor si al pariurilor) este deja dementa. Statea ca boul sprijinit de banca de rezerve si se uita ca prosta-n lemne.
    FC Arges o echipa distrusa de mafia impresarilor in cardasenie cu Gentea,Stanciu, Foamete,Alexe.
    Suporterii trebuie sa intre peste ei in teren la meciul cu Chindia si sa-i scoata in suturi din Pitesti.
    Despre Vintila se stia ca este un blatist inca de cand era jucator.Ca antrenor este zero barat.

  2. Acum unde e Gentea,primarul SENS UNIC si SEMAFOARE CU BUTON?cam,tace musiu !ce țanțoș stătea la meciul de handbal gașca lui de hoti de la CIUMA ROSIE.Lasa ca merita..sa nu se mai baga peste toti si peste tot.Pana nu vine un investitor ,care sa scoate in șuturi pe Foamete,Alexe,Stancu,Vintilă.. nimic nu se va schimba la echipa asta.Ce credeti,ca fac vreo minune i liga2?vreo 3,4 ani vor zăcea pe acolo.Rusine,sa va fie.

  3. Nu te poți lua de Vintila în acest moment..Este ultimul.vinovat.Tofan de nerecunoscut Tot ei trebuie sa dreagă ce se mai poate .Cel mai grav ca nu-și creaza multe ocazii.Calcan trebuia sa marcheze,iar Brendon a jucat complicat la o faza simpla.A fost un campionat.cu.multe erori .

  4. Nesimtirea este cuvântul de ordine ce-l reprezintă pe Gentea. Domnule dacă cei ce au adus ECHIPA la dezastru nu-si dau demisia dai domnule afară . Măcar ia masuri urgente până nu intervin suporterii ca nu mai rezistăm .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.