Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
joi, 30 noiembrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

5 Comentarii:

 1. 1

  Pitesti

  Primul lucru care trebuie facut este sa nu le mai dea nici un ban acestor boschetari.Sa stea 6-7 luni pe la comisii nenorocitii astia
  Vintila nu este antrenor este un mascarici.Sa-l tii in teren pe ordinarul ala de Jakolis care a jucat la FC Botosani(mafia impresarilor si al pariurilor) este deja dementa. Statea ca boul sprijinit de banca de rezerve si se uita ca prosta-n lemne.
  FC Arges o echipa distrusa de mafia impresarilor in cardasenie cu Gentea,Stanciu, Foamete,Alexe.
  Suporterii trebuie sa intre peste ei in teren la meciul cu Chindia si sa-i scoata in suturi din Pitesti.
  Despre Vintila se stia ca este un blatist inca de cand era jucator.Ca antrenor este zero barat.

  Reply
 2. 2

  Cris

  Acum unde e Gentea,primarul SENS UNIC si SEMAFOARE CU BUTON?cam,tace musiu !ce țanțoș stătea la meciul de handbal gașca lui de hoti de la CIUMA ROSIE.Lasa ca merita..sa nu se mai baga peste toti si peste tot.Pana nu vine un investitor ,care sa scoate in șuturi pe Foamete,Alexe,Stancu,Vintilă.. nimic nu se va schimba la echipa asta.Ce credeti,ca fac vreo minune i liga2?vreo 3,4 ani vor zăcea pe acolo.Rusine,sa va fie.

  Reply
 3. 3

  Tănase Victor

  Nu te poți lua de Vintila în acest moment..Este ultimul.vinovat.Tofan de nerecunoscut Tot ei trebuie sa dreagă ce se mai poate .Cel mai grav ca nu-și creaza multe ocazii.Calcan trebuia sa marcheze,iar Brendon a jucat complicat la o faza simpla.A fost un campionat.cu.multe erori .

  Reply
 4. 4

  Suporter

  Nesimtirea este cuvântul de ordine ce-l reprezintă pe Gentea. Domnule dacă cei ce au adus ECHIPA la dezastru nu-si dau demisia dai domnule afară . Măcar ia masuri urgente până nu intervin suporterii ca nu mai rezistăm .

  Reply
 5. 5

  Suporter

  Demite i urgent : Foamete , Stanciu,Alexe, Dragoș Radu_ director Scauting, Vișan Alin -secretar general.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .