Acesta este adevărul, iar adevărul ne eliberează

4
  • Din punctul meu de vedere

Sâmbătă, la Sala Polivalentă din Pitești, în pauza meciului de handbal România – Portugalia, m-am îndreptat spre o toaletă despre care aflasem că se găsește la capătul holului uriaș de la ultimul etaj. Când am ajuns, unul dintre stewarzi mi-a spus că acolo este toaleta pentru femei, cea pentru bărbați fiind în capătul opus.
Ce s-ar fi întâmplat dacă aș fi răspuns că în ziua respectivă mă simt femeie, că de la o vreme am sexul fluid și sunt când damă, când domn, motiv pentru care doresc acces imediat și neîngrădit la toaleta femeilor ?
Cred că omul m-ar fi oprit, ar fi chemat poate ajutoare, eventual m-ar fi dat afară, dacă mă apucam să insist, ca pe un nebun.
În România, teoria sexului non – binar nu a prins încă rădăcini.
S-ar fi dus vestea că un ziarist, un anume Smeoreanu, și-a pierdut mințile.
Mi-ar fi plăcut să vă joc o asemenea farsă, dar din păcate nu sunt farsor.
Fiindcă suntem în Săptămâna Mare, vreau să abordez subiectul teoriei americane a sexului non – binar, prezentându-vă un fragment din introducerea pe care celebrul ziarist Tucker Carlson a făcut-o în cadrul unei emisiuni de la Fox News.
x
Bună seara și bine ați venit la o ediție specială a emisiunii „Tucker Carlson Tonight”. La mulți ani de Vinerea Mare. Aceasta este cea mai tristă și, în același timp, de departe cea mai plină de speranță zi din calendarul creștin. A existat o vreme, nu cu mult timp în urmă, când majoritatea covârșitoare a americanilor respecta Vinerea Mare. Se trezeau, mergeau la biserică, vorbeau despre asta la birou și la cină în acea seară, făcea parte din cultura lor, ceea ce azi nu mai este adevărat.
În această seară, te întrebi câți americani știu măcar că este Vinerea Mare. Deci, după sute de ani, aceasta a devenit în sfârșit o țară necreștină, dar nu este o țară seculară. Știți, uneori oamenii o numesc așa, dar se înșeală. Nu există țări seculare. Fiecare țară are o religie, pentru că fiecare persoană are o religie, chiar dacă este ateismul. Toată lumea se închină la ceva. Ne-am născut așa. Nu putem scăpa de asta. Deci, care este religia Americii acum?
Ei bine, din întâmplare, avem video. Aceasta este de la biserica luterană St. Mark din Fargo, Dakota de Nord. A fost filmată pe 2 aprilie. Aceasta a fost prima duminică după crima în masă din Nashville, în care trei adulți și trei copii au fost uciși la o școală creștină pentru că erau creștini. În vechea Americă, pastorii creștini ar fi predicat despre acest lucru. Ar fi recunoscut răul afișat și s-ar fi rugat pentru cei care au fost uciși. O formă a acestui lucru se întâmplă și astăzi, dar rolurile au fost inversate. În noua religie a Americii, victimele nu sunt copiii care au murit în Nashville. Victima este femeia care i-a ucis, pentru că Audrey Hale se numea transsexual. Ea a fost, prin definiție, o martiră sfântă. Priviți acest pastor dintr-o biserică fostă creștină comparând-o pe Audrey Hale cu Iisus.
Așadar, însăși existența lui Audrey Hale ca persoană transsexuală a fost atât de amenințătoare pentru autorități încât acestea au ucis-o, la fel cum fariseii l-au ucis pe Iisus. Moartea ei nu a avut nimic de-a face cu faptul că tocmai a ucis șase persoane. Aceasta a fost predica pastorului de la biserica St. Mark’s din Fargo. Deci este destul de clar că Biserica Luterană St. Mark nu mai este o biserică creștină. Și ce este acum? Ei bine, este o biserică transsexuală, una dintre multe altele. Transgenderismul este religia cu cea mai rapidă creștere din această țară. La fel ca multe alte credințe, teologia sa prezintă o transfigurare supranaturală. În momentul în care o persoană este transmogrificată de la un sex la altul.
Cei care se convertesc la această credință își abandonează vechea viață și îmbrățișează una cu totul nouă – identitățile lor anterioare nu mai există. Sunt nume moarte. Dar iată o mare diferență: transsexualii nu cred în Dumnezeul monoteismului. Ei cred că ei înșiși sunt Dumnezeu cu puterea de a controla natura și, dacă vă gândiți la asta, acest lucru ar trebui să fie o preocupare, deoarece este o rețetă pentru extremism. Oamenii care cred că ei sunt Dumnezeu au tendința de a reacționa foarte rău atunci când li se spune că nu sunt. Așadar, dacă ați conduce guvernul și ați dori să preveniți violența în propria țară, ați fi foarte îngrijorați de creșterea unui cult ca acesta. Dar administrația Biden nu este deloc îngrijorată. De fapt, ea încurajează acest cult.
Ei sunt feroce. Ei ripostează. Această administrație îi susține. Deci, acest lucru vine la doar câteva zile după un masacru în care au fost uciși copii, aparent ca răspuns la legile împotriva castrării capitale și chirurgicale a copiilor. Așadar, Casa Albă nu dezaprobă acest lucru. Casa Albă o susține cât se poate de clar și de aceea nimeni de la Casa Albă a lui Biden nu vizitează familiile creștine îndurerate din Nashville. În schimb, astăzi, Kamala Harris a mers la Nashville pentru a promova trei legislatori ai Partidului Democrat care au condus o revoltă parlamentul statului, o revoltă menită să promoveze, da, cultul transsexualității.
Așadar, luați în considerare mesajul de aici. Suntem de partea voastră și, știind că suntem de partea voastră, voi, bolnavii mintal care puteți fi înarmați, sunteți victimele și sunteți supuși unui genocid. Însăși existența voastră este în joc. Cu alte cuvinte, făcând ca oamenii paranoici la limită să fie și mai paranoici. Așa că ripostați. Sunteți feroce. Nu acesta este mesajul pe care să îl transmiteți nebunilor religioși înarmați, și mai ales nu acestui grup de nebuni religioși înarmați. Acesta este un grup care, de ani de zile, comite acte de violență în proporții mult mai mari decât v-ați aștepta la o secțiune transversală a populației. Pentru a da câteva exemple, anul trecut, o fată transsexuală a încercat să-l asasineze pe judecătorul Brett Kavanaugh la domiciliul său. Apoi, un trăgător care s-a autointitulat nonbinar, de asemenea membru al cultului, a ucis cinci persoane în clubul de noapte din Colorado. În 2019, o adolescentă trans a împușcat nouă persoane într-un liceu, omorând una, care se afla în Denver. În 2018, un transsexual bolnav mintal a tras cu focuri de armă într-un centru de distribuție Rite Aid din Aberdeen, Maryland. Acel masacru a ucis patru persoane.
Așadar, iată o regulă de bază care merită să fie lipită pe frigider, pentru că explică atât de multe. Dacă oamenii care pretind că sunt victime lucrează pentru a vă oprima, ei nu sunt de fapt victime. Ei sunt opresori. Și încă o dată, în cazul acestui cult în mod specific, acest lucru este inevitabil. Pentru că la baza sa se află o minciună demonstrabilă, sfidată și dezvăluită de legile neschimbătoare ale științei. Nu avem puterea de a ne schimba sexul. Este în ADN-ul nostru. Este în structura noastră osoasă. Dacă dezgropați un schelet fosilizat după mii de ani, îi puteți spune sexul. Nu ne putem schimba atât de mult pe cât ne-am dori. Oricât de mult am simți o simpatie profundă pentru cei care vor să o facă, tot nu putem să o schimbăm. Asta este adevărat. Așa că, bineînțeles, ei trebuie să incrimineze faptul că tu observi că este adevărat, pentru că aceasta este o provocare la adresa nucleului credinței lor. Aceștia sunt extremiști religioși aflați într-un jihad împotriva populației.
x
Acesta este adevărul, iar adevărul ne eliberează.
Gheorghe Smeoreanu
(Această rubrică apare în zilele de luni și joi)

4 COMENTARII

  1. Ca si in ziaristica, si la toaleta ati ales directia gresita…
    P.S. Care este legatura dintre Saptamana Mare si sexul non-binar?

  2. mare om Tucker Carlson… pacat ca ieri a fost dat afara de la Fox News pentru ca luni de zile a insirat minciuni care in final au costat canalul TV aproape un miliard de dolari la ultimul proces (cu inca doua procese pe rol)… se discuta inca cine-i va lua locul ca sa continue traditia Fox News de a improsca ura si venin, posibil Kid Rock, la fel de otravit si psihopat ca si Tucker…

Comentariile sunt închise.