Cristina Neagu: ”O atmosfera incredibilă”

1

Imediat după ultimul fluier, handbalistele tricolore au fost asaltate de fanii care au dorit să facă poze cu ele. Jucătoarele României consideră că România a luat o opțiune serioasă pentru calificarea la Campionatul Mondial.
”Au fost foarte mulți spectatori, asta ne ajută de fiecare dată. Ne bucurăm că au venit și le mulțumim. Cu siguranță vom juca la fel de serios și la retur” a spus după meci Ana Maria Tănăsie.
“Victorie importantă și suntem cu un pas mai aproape de Campionatul Mondial. Mulțumim tuturor celor care au fost prezenți în sala din Pitești și au creat o atmosferă incredibilă”, a fost mesajul postat de Cristina Neagu, pe rețelele de socializare.

Ciolacu, prezent la meci

Sala din Pitești a fost arhiplină, iar printre spectatori s-a numărat și Marcel Ciolacu, președintele PSD. Acesta a urmărit jocul alături de primarul Piteștiului Cristian Gentea și de Marian Neacșu, secretar general al Guvernului. În tribuna VIP a arenei piteștene a mai fost prezent Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, precum și Vlad-Ștefan Niculae (secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației) și Adrian Cefalan (director CNI). M.D.