FC Argeș Basketball – Rapid București, în play-off

0

Baschet

FC Argeș Basketball va întâlni pe Rapid București în play-off-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin. În ultimul meci din Top 10, echipa pregătită de Milan Mitrovici a pierdut cu 99-89, în deplasarea din Banat, cu SCM Ohma Timișoara. Piteștenii au terminat această fază a competiției pe locul 6 și vor da piept în play-off cu Rapid București, formație care a încheiat Top 10 pe locul 3. În play-off se va juca după sistemul cel mai biun din trei partide, primele două meciuri fiind programate în Capitală miercuri, 12 aprilie, de la ora 18.00, și vineri, 14 aprilie, tot de la ora 18.00.

Volei
Debut cu stângul
FC Argeș Volei a început cu stângul seria meciurilor din Dinamo București, din play-off, grupa valorică 5-8. Bucureștencele s-au impus fără probleme în Capitală cu 3-0 la seturi, scorul pe seturi fiind următorul: 25-16, 25-11 și 25-20. Seria se va muta acum la Pitești, cel de-al doilea joc cu bucureștencele fiind programat miercuri, de la ora 19.30, în Sala Polivalentă ”Pitești Arena”. Această fază a competiției se joacă după sistemul cel mai bun din trei partide.

Înot
David Popovici, calificat la Olimpiadă
Înotătorul român David Popovici s-a calificat sâmbătă la Jocurile Olimpice de vară de la Paris din 2024 după ce a câștigat proba de 100 de metri liber, la Campionatul Național de Natație de la Otopeni, cu o cursă efectuată în 47,61 de secunde. Popovici, care a câștigat această probă și la Mondialele și Europenele de anul trecut, a fost urmat pe podium, de Constantin George Alexandru Stoica, 49,98, și Patrick Sebastian Dinu, 50,13. Medalia de sâmbătă, care i-a adus și calificarea la JO Paris 2024, a fost a cincea medalie câștigată de Popovici la această ediție a Campionatului Național de Natație. M.D.