Pacient cu arsuri trimis cu elicopterul la Timişoara!

0

Un accident casnic a avut urmări dramatice asupra unui bărbat în vârstă de 35 de ani. Acesta a ajuns la spital cu arsuri pe 35% din suprafaţa corpului. Starea lui este gravă şi ieri, a fost transferat cu un elicopter SMURD, la Clinica de Mari Arşi de la Spitalul Judeţean Timişoara.
Octavian T., în vârstă de 35 de ani, din Mioveni, a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe la ora 2.00. Avea arsuri de gradele II şi III pe aproximativ 35% din suprafaţa corpului. Leziunile erau la faţă, gât, torace, abdomen şi mâini. Omul a fost internat la Secţia de Chirurgie Plastică şi Reparatorie, dar având în vedere starea lui, a fost dus la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă. Ieri, medicii argeşeni au dispus transferul pacientului la Clinica de Mari Arşi de la Spitalul Judeţean Timişoara.
Bărbatul a fost preluat de la Stadionul Nicolae Dobrin de un elicopter SMRD pentru a fi transportat în siguranţă la Timişoara. Se spune că Octavian T. ar fi vrut să aprindă focul în sobă cu motorină şi atunci a suferit arsurile. M.Sandu