Bătută crunt de soţul beat!

0

De o agresivitate ieşită din comună a dat dovadă în piteştean în vârstă de 37 de ani. Bărbatul era beat şi a provocat scandal în familie. Soţia a încercat să-l liniştească dar a fost luată la bătaie. Nimic nu a reuşit să o salveze din mâinile lui, nici strigătele disperare ale celor două fetiţe, nici ţipetele de durere ale femeii. Acesta a lovit-o cu pumnii şi cu capul în figură pe femeia care a doua zi era atât de plină de vânătăi şi tumefiată încât poliţişti, impresionaţi, au sunat la ambulanţă ca să fie dusă la spital.
Scandalul a avut loc în noaptea de duminică spre luni într-un apartament din Piteşti. Potrivit anchetatorilor, în jurul orei 1.00 Marius I., de 37 de ani, din Piteşti, care era beat, a început să se certe cu soţia. Bărbatul a trecut repede de la vorbe de atac. Şi-a lovit soţia cu pumnii. Ca şi cum şi-ar fi măsurat forţele în ring, cu un alt bărbat, individul a lovit-o pe femei cu capul în faţă. Cele două fetiţe, trezite din somn, au început să plângă speriate. Femeia ţipa de durere iar una dintre copile, o fetiţă de numai 9 ani, a încercat să-şi oprească părintele. Tatăl, tulburat de alcool a lovit-o şi pe fetiţă. După bătaia cruntă încasată, femeia a vrut să-şi ia fiicele şi să plece dar Marius I. nu le-a lăsat, după cum a reieşit din ancheta poliţiştilor.

Bărbatul a fost reţinut

Când a reuşit să scape, soţia s-a refugiat la mama ei cu copilele. A doua zi, luni, s-a dus la Secția de Poliție Rurală Călinești şi l-a reclamat pe bărbat. Victima agresiunii era cu faţa vânătă şi umflată de la loviturile primite. Când au văzut-o poliţiştii au fost şocaţi. Oamenii legii au sunat şi au chemat un echipaj al ambulanţei care să o transporte la spital pentru investigaţii medicale amănunţite şi pentru a i se acorda îngrijiri medicale. Au demarat cercetări şi au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal, pe numele lui Mihai I. După întocmirea formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile, față de cel în cauză. Tot luni, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore şi ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Tot ieri, ordinul de protecţie provizoriu a fost înaintat Judecătoriei Topoloveni şi la ora închiderii ediţiei noastre instanţa analiza cererea.
M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.