Cursuri gratuite în domeniul HoReCa cu subvenție la final!

0
0

Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges organizează cursuri de calificare gratuite pentru persoanele fără un loc de muncă, în domeniul HoReCa. 
Astfel, se fac specializări în următoarele meserii: # Bucătar / Ajutor de bucătar (720 ore) # Ospătar / Ajutor de oaspătar (360 ore). Cursurile sunt autorizate și au un caracter preponderant practic, 75% din curs constând în activitate practică. La finalul cursurilor, absolvenții vor primesc o subvenție substanțială în bani, precum și sprijin în demersul pentru a-și găsi un loc de muncă în domeniu. ”Mesajul nostru este simplu: nu ai un loc de muncă și cauți să dobândești o calificare sau o specializare precum și un job potrivit? Ai vârsta cuprinsă între 16 și 64 de ani? Vrei să faci o schimbare în viața ta? Partenerii noștri vin cu soluții!” au trasnmis reprezentanții AOA. Pentru detalii suplimentare și înscrieri se pot apela numerele de telefon: 0723284507 si 0765682000 sau e-mail, la adresa aoaarges@gmail.com. n
Cursurile gratuite sunt realizate prin proiectul “IQ IMMA – Inovare și Calificare – Implicat, Motivat, Mobilizat, Angajat” implementat de Asociația Europa pentru Dezvoltare Umană în parteneriat cu Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș. Informații suplimentare pot fi obținute pe pagina de facebook a asociației. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.