Tânăr mort pe autostradă în Ungaria!

0

La 28 de ani, un tânăr argeșean și-a găsit sfârșitul pe autostrada M1 din Ungaria, marți. Transporta maşini cu o autoplatformă, când a intrat într-un TIR care circula în fața lui. Cauzele producerii accidentului nu sunt cunoscute dar, potrivit presei ungare, la fața locului nu au existat urme de frânare. Pentru el, a fost ultima cursă…Adelin Gardin era tatăl unui băiețel și locuia în Pitești, fiind originar din comuna Vedea.
Potrivit presei ungare, accidentul a avut loc marți dimineață, în jurul orei 6,40. „O persoană a murit în accidentul petrecut pe autostrada M1 pe partea care duce spre Austria, lângă Károlyháza, marți dimineața devreme, a anunțat sediul poliției județului Győr-Moson-Sopron pe site-ul poliției.
Anterior, s-a raportat că la kilometrul 155 de autostradă, o remorcă care transporta autoturisme, care se deplasa spre Hegyeshalom, a intrat în coliziune cu semiremorca care circula în fața acesteia. În urma accidentului, partea afectată a autostrăzii a fost închisă. Potrivit ultimelor informații, un bărbat a murit în accident”, scrie kisalfold.hu/.
Argeşeanul conducea platforma pe sensul spre Austria, când, din motive necunoscute, a intrat cu viteză în camionul care circula în fața lui.
Veol.hu scrie că nu au existat urme de frânare. Impactul a fost cumplit. Cabina șoferului a fost distrusă complet, bărbatul de la volan neavând nicio șansă să supraviețuiască accidentului.

Oboseala la volan…

La scurt timp, pe conturile de socializare din România destinate traficului rutier au apărut imaginile terifiante cu maşina strivită. Şoferi şi prieteni ai celui dispărut, mult prea devreme, au postat zeci de mesaje. „Planurile tale erau mari, dar Dumnezeu a avut alte planuri cu tine în urma ta au rămas multe lacrimii și suferințe. Lacrimile curg se usucă dar durerea rămâne în suflete. Ai fost un om cu suflet minunat, ți-ai făcut ani la rând prieteni mulți unde ți-ai lăsat o amprenta frumoasă și cu siguranță nimeni nu te va uita. Adelin lasă în urmă un copil mic de care va avea grijă de acolo de sus. Drum lin în ultima ta cursă Adelin”, scrie la o postare. „Oboseala uneori își pune amprenta și nu mai ai timp de reacție nici de apreciere a distanţei faţă de cel din faţă. O secundă în astfel de situații face diferența între moarte și viață. Dumnezeu să-l ierte”, scrie, la rândul lui un şofer.
Mai sunt și alte mesaje din care reiese că tragedia ar fi avut loc pe fondul oboselii la volan.

A lăsat un băieţel orfan de tată

Adelin Gardin era tatăl unui băieţel de 2 ani, pe care îl iubea nespus.
De altfel, pe contul lui de Facebook sunt postate multe fotografii în care apare ţinându-şi fiul în braţe sau alături de băiețel. „Am aflat cu amărăciune de pierderea ta om minunat , un tată de nota +++ ,un amic şi prieten bun.
De acum, te vei afla numai în inimile noastre, singurul loc pe care nu-l vei părăsi niciodată. Cu greu găsesc cuvintele potrivite pentru ființa dragă care ne-a părăsit.
Va rămâne mereu în gândurile noastre suflet bun și minunat. Ai lăsat în urmă un gol enorm și o durere nesfârșită. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Drum lin către îngeri, înger frumos”, scrie o apropiată.

„Drum lin”

Tânărul este originar din comuna Vedea, satul Frătici, după cum ne-a confirmat primarul Nicolae Dochinoiu. Părinţii lui locuiesc în comuna amintită şi, cel mai probabil, vor dori să îşi îmormânteze fiul în comuna lui natală. Adelin Gardin era divorţat. Fosta lui soţie este subofiţer de poliţie. Imediat după ce a aflat vestea tristă, tânăra a postat pe contul ei de Facebook o fotografie în care apare alături de fostul soţ şi de copil cu mesajul „ Drum lin”, la care a adăugat lacrimi. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.