CSM Lugoj a câștigat Cupa României la volei feminin!

0
1

Sala Polivalentă ”Piteşti Arena” a găzduit duminică seară finala Cupei României la volei feminin. În ultimul act al acestei întreceri s-au întâlnit CSM Lugoj și CSM Târgoviște.

Trofeul a fost câștigat de CSM Lugoj, care s-a impus în ultimul act cu scorul de 3-1. Scorul pe seturi a fost 25-16, 26-24, 22-25 şi 25-21, iar echipa din Banat încheie un sezon excelent în care a câştigat Supercupa, a ajuns în finala CEV Challenge Cup şi s-a clasat pe locul al treilea în competiţia voleibalistică internă.

Cele mai bune marcatoare ale câștigătoarei au fost Ruban şi Martiniuc, fiecare cu câte 21 de puncte, iar pentru CSM Târgovişte au punctat Todorova şi Mirosavljevic, fiecare cu câte 17 puncte. Final 4 de la Pitești nu va fi ultimul spectacol voleibalistic din această vară găzduit de Pitești.

La finalul lunii mai, Sala Polivalentă ”Pitești Arena” va găzdui două partide ale naţionalei feminine, pe 27 mai, de la ora 17.00, cu Slovacia, iar pe 8 iunie, cu Cehia, de la aceeaşi oră, în Golden League, ediţia 2023. România face parte din grupa B a acestei competiţii. M.D.

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.