Fiul minor, martor la scandalul părinţilor!

0

Un copil în vârstă de 11 ani, este traumatizat de comportamentul brutal al tatălui. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, i-a aplicat soţiei o „corecţie” de faţă cu fiul lor care a asistat neputincios la scenele de coşmar. Oamenii legii l-au reţinut pe tată. 

Vineri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 39 de ani își agresează soția. „În urma intevenției la eveniment, s-a stabilit că cele sesizate se confirmă, din primele verificări rezultând că bărbatul de 39 de ani și-ar fi agresat soția, de 38 de ani, în prezența fiului minor.

În continuare, având în vedere natura sesizării, polițiștii au parcurs procedura de evaluare a riscului, în conformitate cu Legea 217/2013 privind combaterea violenței domestice, rezultând că sunt îndeplinite cerințele pentru emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Totodată, a fost solicitat sprijinul unui specialist din cadrul Direcției de Asistență Socială Mioveni, pentru evaluarea situației minorului și acordarea de sprijin de specialitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare, conform art. 199 raportat la art. 193, și art. 206 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 39 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în ziua de 20 mai, a fost prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, față de cel în cauză fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile”, a transmis IPJ Argeş despre acest caz. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.