Învinși la scor în ultimul meci de moldoveni!

0
  • Superliga, Play-out, etapa 9: FC Botoșani – CS Mioveni 5-1 (2-1)

CS Mioveni a pierdut și în ultimul meci disputat în Superligă, echipa argeșeană fiind învinsă cu 5-1 în deplasare la Botoșani.

Scorul final a fost un pic mai dur decât realitatea din teren, dar greșelile mari din apărare și experiența puțină a unora dintre jucătorii introduși de argeșeni pe teren a făcut ca scorul să capete aceste proporții.

Gazdele au deschis repede scorul, în primele 10 minute la o incursiune a lui Mailat care a luat apărarea adversa de la stânga la dreapta la picior și a finalizat cu un șut în cross din careu.

Apoi, Dican a majorat diferența cu 5 minute îanitne de final, cu capul din careul mic după mai multe respingeri greșite ale apărării argeșene. Înainte de pauză însă, Guțea a redus din diferență, după o preluare în careu și după ce a driblet doi adversari, șutul acestuia fiind imparabil.

Până în minutul 82, galben-verzii au sperat la egalare, dar finalul a adus și dezastrul. O pasă greșită a lui Burnea în spate a fost interceptată de Mihai Roman care a finalizat, rămânând singur cu portarul, după care Mailat a scăpat singur în jumătatea adversă și nu a mai putut fi oprit de nimeni până la gol. Scorul final a fost stabilit de fostul jucător al Mioveniului, Florescu, acesta marcând direct din corner în ultimul minut de joc.

La CS Mioveni s-au aflat în teren la acest meci și juniorii Guțea, apoi Căprescu, dar s-au înregistrat și debuturile lui Bucur în poartă și Peștișor în mijlocul apărării. S.M.