Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
marți, 3 octombrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8598-Marţi, 3 octombrie 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  Cris

  Unde e Gentea?mai are carl sa vina la baie de mulțime si poze cu suporterii?cred ca va primi multa muie ,ca el a distrus FC ARGES,el si gașca lui din conducere..vidanjorul,gunoierul,Stanciu,Tunaru,Vintilă plusvgloabele care isi spun jucători.Afara cu ei.dar de lasi ce sunteti,nici n fel de reactie,va poți fi toti precum șobolanii la cutremur.Alo,primarul pulivine 2024,iar începe sfârșitul de voturi,ti-o
  promitem ca nu vei mai iesi primar,a n bosorogii de vin s le dai diplome si 500 roni pomana ,t-au votat..Altii,fute-m-as pe chipul tău de icoana cacacioasa.

  Reply
 2. 2

  nicu

  inca nu este totul pierdut, urmeaza niste ode marca Ghorghe Smeoreanu, el ne va explica cat de destept este acest Gentea, cat de benefic este psd ul pentru romania… zât

  Reply
 3. 3

  Pitesti

  Pai Gentea pune retardatii de la Politia Locala sa agreseze pitestenii si sa lipeasca afise pe masinile oamenilor care platesc taxele si impozitele sa aiba ce fura acest interlop de primar.
  Cu asta se ocupa Gentea cu Politia Locala cataii lui . Cat de cretin sa fii sa le dai banii inainte de meci asa cum a facut si in campionatul trecut cand echipa nu a mai castigat nici un meci dupa ce si-au primit salarariile .Banii trebuiau dati dupa dubla cu Dinamo si daca scapau de retrogradare .A adus maimutele din jungla africana sa imparta banii cu impresarii.Impresarii care le spune jucatorilor cand si ce sa joace.
  Stanciu care a retogradat toate echipele la care a fost a fost sustinut de primarul Gentea.
  Vintila un blatist ordinar ,un tip care traieste intr-o lume paralela .
  Gasca de politruci din conducerea FC Arges in cardasenie cu mafia fotbalului romanesc.
  Blat pe fata sunt informatii clare ca au vandut meciul.Stanciu a fost si pe la Dinamo la un moment dat.El se pare ca a aranjat blatul.
  Toata tara a vazut MAFIA FC Arges.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .