Rusalii cu amenzi și dosare penale!

0
0

În ultimele 24 de ore, poliţiştii argeşeni au organizat și efectuat 17 acțiuni, la nivel județean.

Peste 300 de polițiști au acţionat, în cursul zilei de ieri, pentru asigurarea ordinii și siguranței publice şi prevenirea oricăror evenimente antisociale, precum şi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, a transmis IPJ Argeș.

Poliţiştii au intervenit la 68 de solicitări ale cetăţenilor, 60 dintre acestea fiind sesizate prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

În această perioadă, au fost sesizate 16 fapte de natură penală, 6 dintre acestea fiind infracţiuni contra persoanei.

Totodată, în cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat şi 357 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 59.145 de lei, a mai precizat sursa citată.

Pentru neregulile constatate la regimul rutier, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 19 permise de conducere şi au retras 9 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii din cadrul Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității, împreună cu polițiștii Secției 1 Poliție Pitești, au intensificat activitățile informativ-preventive, în special în zona lăcașelor de cult.

Au fost transmise recomandări cu privire la principalele măsuri de siguranță pentru protejarea bunurilor personale, poșete sau bagaje, precum și recomandări privind siguranța locuinței mai spun reprezentanții IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.