Tofan dorit de Universitatea Craiova, Garita de FCSB!

4

Deși FC Argeș a retrogradat în liga secundă, unii dintre jucătorii alb-violeți sunt în atenția cluburilor cu pretenții din Liga I. Cei mai căutați sunt fundașul Andrei Tofan și atacantul Arnold Garita. Primul este dorit de Universitatea Craiova, iar cel de-al doilea de FCSB.
Conform ProSport, Universitatea Craiova este interesată de aducerea lui Andrei Tofan (26 ani), căpitanul lui FC Argeș. Dacă transferul se va materializa, Tofan ar fi al doilea piteștean care îmbracă tricoul Universității, oltenii plătind în această iarnă pe Alexandru Ișfan suma de 650.000 de euro.

Tofan: ”Noi de ce să mai rămânem?”

Imediat după returul barajului cu Dinamo, Tofan a anunțat că nu mai este dispus să rămână la Pitești: ”Este greu ca unii să aibă mii de euro salarii, acum să rupă contractul și să plece acasă, și proștii, românii, cu salariile cele mai mici, care au luptat, să rămână. Noi de ce să rămânem? Eu țin la această echipă, dar nu pot spune dacă rămân sau nu. Dacă rămân toți colegii, rămân, dacă nu, mă voi gândi foarte bine. Am avut un an foarte greu, un an în care s-au întâmplat multe lucruri. Sper că oamenii care conduc clubul au înțeles ceva și echipa va promova curând”.

Becali: ”Dacă vrea să vină, să dea un semn”

Garita este de mai mult timp în atenția celor de la FCSB, însă Gigi Becali este dispus să înceapă tratativele cu jucătorul după retrogradarea Argeșului. Patronul vicecampioanei speră să îl ia pe Garita, fără să plătească însă nici un leu clubului din Trivale: ”Am înțeles că băiatul este acasă, în Franța, dar dacă vrea să vină la FCSB, atunci să ne dea un semn, el sau impresarul lui. Eu unul v-am mai spus că nu mă grăbesc cu transferurile. Dar ușa Palatului meu este deschisă, iar ei știu unde să mă găsească. Însă nu o să arunc banii pe fereastă cu comisioane, asta să fie clar! Dacă sunt mult prea mari, atunci la revedere. Cât voi da pe Garita? Păi, stați un pic, că bani pe el am vrut să dau în iarnă, dar acum am înțeles că am putea să îl transferăm gratis. Dacă e să îl aduc gratis, atunci de ce nu aș face lucrul ăsta? Nu e problema mea cum au făcut cei de la FC Argeș contractul cu Garita”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport. M.D.

4 COMENTARII

  1. Suporteri pot sesiza DNA privind grupul de crima organizata constituit la FC Arges avand ca scop devalizarea a 6 milioane de euro.

    Gentea,Foamete,Stanciu,impresarii Joita,Felgueiras,africanii adusi pseudofotbalisti,Calcan,Dinamo Bucuresti pentru coruperea jucatorilor de la FC Arges in meciul de baraj fac parte din grup .

    Acum sa iasa Gentea sa spuna cum poate pleca asa Garita fara acordul clubului .Este adevarat sau este un abuz a lui Garita si impresarului mafiot?
    Cine a semnat contractul cu Garita?
    Au distrus complet clubul FC arges are sanse mari sa se desfiinteze.
    Va merge FC Arges la TAS (o sansa realista de a ramane in liga 1 si de a salva echipa) sau va face jocurile lui Dinamo ?
    Gentea este Penescu2.
    Dar acum nu sunt banii lui sunt banii din taxe si impozite,drepturi tv,sponsori jefuite de un grup de crima organizata bine pus la punct.

    Se stia de retrogradare la semnarea cu Garita ca obiectivul era play-off?
    Oricum este un sistem absolut cretin inventat de Burleanu .Trebuie revenit la sistemul cu 18 echipe tur -retur asa cum a fost si cum este in marile campionate europene.

  2. Observ ca multi isi pun speranta in comisiile FRF, TAS, etc. Prima conditie, cand depui o contestatie, este sa te incadrezi in termenul limita pana la care aveai voie s-o faci. Termenul era 31.05.3023 iar contestatia a fost depusa in iunie, ceea ce inseamna ca demersul a fost facut la „misto”.
    Chiar sa nu fi stiut ziaristul-lipitoare Smeoreanu acest lucru, ca prea ne-a zapacit cu compuneri pe aceasta tema. Sau, si in cazul lui, e tot la „misto”?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.