Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
marți, 3 octombrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8598-Marţi, 3 octombrie 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

4 Comentarii:

 1. 1

  Pitesti

  Suporteri pot sesiza DNA privind grupul de crima organizata constituit la FC Arges avand ca scop devalizarea a 6 milioane de euro.

  Gentea,Foamete,Stanciu,impresarii Joita,Felgueiras,africanii adusi pseudofotbalisti,Calcan,Dinamo Bucuresti pentru coruperea jucatorilor de la FC Arges in meciul de baraj fac parte din grup .

  Acum sa iasa Gentea sa spuna cum poate pleca asa Garita fara acordul clubului .Este adevarat sau este un abuz a lui Garita si impresarului mafiot?
  Cine a semnat contractul cu Garita?
  Au distrus complet clubul FC arges are sanse mari sa se desfiinteze.
  Va merge FC Arges la TAS (o sansa realista de a ramane in liga 1 si de a salva echipa) sau va face jocurile lui Dinamo ?
  Gentea este Penescu2.
  Dar acum nu sunt banii lui sunt banii din taxe si impozite,drepturi tv,sponsori jefuite de un grup de crima organizata bine pus la punct.

  Se stia de retrogradare la semnarea cu Garita ca obiectivul era play-off?
  Oricum este un sistem absolut cretin inventat de Burleanu .Trebuie revenit la sistemul cu 18 echipe tur -retur asa cum a fost si cum este in marile campionate europene.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Observ ca multi isi pun speranta in comisiile FRF, TAS, etc. Prima conditie, cand depui o contestatie, este sa te incadrezi in termenul limita pana la care aveai voie s-o faci. Termenul era 31.05.3023 iar contestatia a fost depusa in iunie, ceea ce inseamna ca demersul a fost facut la „misto”.
  Chiar sa nu fi stiut ziaristul-lipitoare Smeoreanu acest lucru, ca prea ne-a zapacit cu compuneri pe aceasta tema. Sau, si in cazul lui, e tot la „misto”?

  Reply
 3. 4

  Anonim

  Vă recomand un articol din Bitpress, scris de un ziarist curajos, Florin Negru, despre FC Arges si primarul C. Gentea.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .