Patru bărbaţi condamnaţi, încarceraţi!

0

La sfârşitul săptămânii, poliţiştii au pus în executare 4 mandate ce privesc executarea de pedepse privative de libertate, după ce au fost date sentinţele definitive. Primul, a fost pus în aplicare de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnesti. Oamenii legii l-au ridicat pe Vasile Mădălin C., de 26 de ani,. din comuna Mălureni, care a fost condamnat de Judecătoria Curtea de Argeș la 11 luni de zile închisoare, ca urmare a săvârșirii infracţiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și linistii publice 
Tot polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu polițiștii Secției de Poliție Rurală Schitu Golești, l-au ridicat pe Alexandru Gabrile G., de 26 de ani, din comuan Godeni. Pe numle lui exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Câmpulung, pentru 1 an și 7 luni închisoare, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Ce-l de-al treila bărbat condamnat care a fost ridicat de poliţişti, este Constantin V., de 25 de ani din Ştefăneşti, condamnat de Judecătoria Piteşti la 3 ani închisoare, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de furt califica.

1 ani şi 3 luni închisoare cu executare

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Costești, împreună cu polițiștii Secției de Poliție Rurală Rociu, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Pitești, privind pe Gheorghe T. un bărbat de 56 de ani, din Pitești, cercetat în stare de arest la domiciliu, la o adresă din Suseni. Bărbatul în cauză a fost condamnat la 1 an și 3 luni închisoare, ca urmare a săvârșirii infracțiunilor de încălcare a ordinului de protecție și portul fără drept de obiecte periculoase. Şi acestea, la fel ca ceilalţi trei, a fost încarcerat la Penitenciarul Mioveni. M.S.