Bărbat găsit mort în şanţ

0
0

Cadavrul unui bărbat a fost găsit ieri dimineaţă într-un şanţ din comuna Stâlpeni. Bărbatul decedat este un localnic în vârstă de 52 de ani. Acesta a fost văzut ultima dată luni seara, când i-a spus surorii că merge la magazin. În zonă a plouat foarte mult şi este posibil ca în timpul inundațiilor victima să fi căzut în şanţul plin cu apă unde s-a înecat. Autopsia va stabili cu certitudine cauza morţii. 
Luni seara în comuna Stâlpeni a plouat torenţial iar unele gospodării au fost inundate fiind necesară intervenţia pompierilor în satul Livezeni. În acelaşi sat a fost găsit mort, marţi dimineaţă, un bărbat. Se vehiculează că omul ar fi victima inundaţiilor de luni seara. „În dimineața zilei de 27 iunie a.c., în jurul orei 06:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, într-un șanț din localitatea Stâlpeni, a fost găsit un bărbat decedat. Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung s-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 52 de ani, din localitate. Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările vor continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, a transmis IPJ Argeş.
Dumitru M. locuia singur şi era cunoscut cu viciul băuturii după cum au aflat oamenii legii în timpul cercetărilor. Luni seara, omul a vorbit cu sora lui şi i-a spus că merge până la magazin. Nu s-a mai întors acasă şi a fost găsit ieri dimineaţă fără suflare în şanţul cu apă. Este posibil ca bărbatului să i se fi făcut rău şi să fi căzut, ori din cauza inundațiilor nu a văzut şanţul şi a scăpat în el. Autopsia va stabili cauza morţii dar şi dacă victima consumase alcool înainte de a surveni decesul. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.