A decedat după ce a lovit un pom cu maşina!

0
0

Un accident mortal a avut loc ieri, pe drumul care face legătura între Costeşti şi Bradu, la Pârvu Roşu. Un bărbat, în vârstă de 74 de ani, a murit după ce maşina pe care o conducea, un Opel Astra, a părăsit şoseaua şi a lovit un pom. Oamenii legii încearcă să afle din ce motiv a pierdut şoferul controlul volanului. În zona în care a avut loc tragedia este drum drept şi nu se văd urme de frânare.
Marian C., de 74 de ani conducea un Opel Astra când, la Pârvu Roşu a avut loc accidentul. „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești s-a stabilit că, un bărbat de 74 de ani, din Costești, care conducea un autoturism, pe DJ 659 A, din direcția Costești către Bradu, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat într-un copac, aflat în afara părții carosabile, în stânga direcției de mers. În urma accidentului, conducătorul autoturismului a rămas încarcerat, ulterior fiind declarat decesul de către echipajele medicale sosite la fața locului. În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, a transmis Mădălina Epure, ofiţer de relaţii cu presa al IPJ Argeş.

S-a lovit cu plafonul de arbore

Când echipajele au ajuns la faţa locului maşina avea plafonul complet distrus. Se pare că autoturismul a păsărit şoseaua şi s-a izbit de pom cu plafonul. Cel de la volan era decedat când a fost scos de pompierii de la descarcerare. Se spuen că la faţa locului nu au fost descoperite urme de frânare. După avariile maşini se crede că şoferul rula cu viteză, mai ales că se afla pe o porţiune de drum drept. Marian C. era singur în maşină când a avut loc tragedia, tocmai de aceea este greu de stabilit din ce cauză a pierdut controlul maşinii. Poliţiştii nu exclud ca şoferului să i se fi făcut rău la volan. Trupul neînsufleţit al conducătorului auto a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeş pentru efectuarea autopsiei care va stabili cauza morţii. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.