Achiziționează un telefon second hand cu performanțele unuia nou, de la Yzzy

0
0

Prețurile noilor gadgeturi sunt cu adevărat mari, iar pentru pasionați acest lucru nu reprezintă o problemă. Totuși, sunt situații în care îți dorești un telefon nou, însă costul acestuia nu face parte din suma alocată pentru acest aspect.
Dacă te afli în această situație, la Yzzy poți achiziționa un telefon second hand cu performanțele unuia nou, la un preț excelent pentru orice buget. Oricare ar fi producătorul tău favorit, în gama de produse găsești inclusiv Apple, Huawei sau Samsung. De asemenea, la rândul tău poți vinde telefonul tău, introducând detalii despre acesta direct pe site.

Yzzy este locul în care poți beneficia de telefoane second hand iPhone 14, la un preț excelent, potrivite pentru buzunarul tău. Pe site poți vedea o gamă largă de telefoane de la Apple, chiar și unele dintre cele mai noi modele, pe care le poți achiziționa în funcție de preferințele tale. Acestea au aspectul, cât și modul de funcționare similar cu cel al unui telefon nou, așadar nu ai de ce sa îți faci probleme. Prețul lor este unul scăzut, potrivit pentru cei care doresc un gadget nou, însă care nu vor să investească prea mult în acest aspect. Telefoanele vin în culori variate, așadar poți alege modelul preferat.

La YZZY ai parte de o gamă variată de telefoane Apple, Samsung, Xiaomi sau Huawei. Telefoanele sunt în perfectă stare de funcționare, sunt verificate tehnic înainte de a fi puse în vânzare și pot fi achiziționate chiar și în rate. Beneficiezi de o garanție de 12 luni la orice produs, de sănătatea bateriei cuprinsă între 85-100%, cât și de livrare gratuită. În funcție de telefonul dorit, poți discuta și cu specialiștii despre acesta.

Telefoane ca noi la prețuri excelente

Atunci când vrei să investești într-un telefon mobil, este indicat să arunci o privire peste toate ofertele. Pe lângă prețul pe care îl ai la dispoziție în anumite magazine, este indicat să te orientezi și către telefoanele second hand vândute de firmele autorizate. La Yzzy se fac zeci de teste și verificări înainte ca un telefon să fie pus în vânzare, așadar în legătură cu acest aspect nu ai de ce să îți faci griji. La rândul tău, dacă alegi să vinzi telefonul se vor solicita anumite verificări pentru a se asigura că este în regulă.

De foarte multe ori prețul unui telefon nou este exagerat de mare și nu toată lumea își permite achiziționarea lui. În acest sens, Yzzy te așteaptă cu o mulțime de telefoane ca noi, la prețuri excelente și compatibile cu bugetul tău.

Vinde-ți telefonul într-un mediu sigur!

De foarte multe ori se întâmplă ca telefonul tău să nu fie cumpărat de alte persoane, din cauza faptului că este second hand. La Yzzy poți vinde telefonul într-un mediu sigur, doar specificând câteva detalii despre telefonul tău pe site. Alegi producătorul, modelul, iar la final completezi un chestionar.

Dacă vrei să afli și mai multe detalii, poți suna la numărul de telefon de pe site sau la contact@yzzy.ro.