Tânăra a ajutat doi hoţi să fugă de poliţişti!

1


O tânără, în vârstă de 20 de ani, din Piteşti, va fi judecată pentru infracţiunea de furt calificat, alături de alți doi tineri. Dacă va fi găsită vinovată ea riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani. Fata este acuzată că a dus cu maşina doi prieteni care au furat două catalizatoare de la autovehicule parcate în cartierul piteştean Prundu. Când a văzut că se apropie un echipaj de poliţie, aceasta i-a ajută pe hoţi să fugă de la locul faptei.
Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat. Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 16 martie a.c., în jurul orei 03:30, Andrei R. , de 21 şi Daniel D. 24 de ani, ambii din Negrași, folosind un dispozitiv special, ar fi tăiat și sustras catalizatoarele a două autoturisme, care se aflau parcate în spatele unui bloc de pe bulevardul Petrochimiștilor din Pitești. Hoţii erau însoţiţi de Loredana C., de 20 de ani din Piteşti, care i-a dus cu maşina până în Prundu şi a aşteptat ca ei să „ îşi termine treaba”. Mai mult când a văzut că se apropie un echipaj de poliţie care patrula, aceasta a fugit cu cei doi, cu intenţia de a scăpa de oamenii legii. A fost oprită în trafic, în aceeaşi noapte de un alt echipaj alertat de poliţiştii Secţiei 4 Piteşti. 
Dosarul celor trei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.M.Sandu