A găsit portiera descuiată şi a furat din maşină

0

O maşină lăsată descuiată de către proprietar a fost o invitaţie de nerefuzat pentru un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din Piteşti, cercetat în mai multe dosare penale. Acesta a luat de pe banchetă o geacă şi o cască de telefon, apoi a plecat.A fost identificat, la aproximativ jumătate de an de la comiterea faptei. Tânărul a fost reţinut.
Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au continuat verificările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și au reținut un bărbat, de 24 de ani, din Pitești. Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 23 spre 24 noiembrie 2022, bărbatul a sustras, dintr-un autoturism Alfa Romeo, lăsat descuiat pe o stradă din municipiul Pitești, o geacă și o cască de telefon, în valoare de aproximativ 400 de lei, a transmis IPJ Argeş. În urma activităților desfășurate de polițiști, a fost identificat Florin C. de 24 de ani, ca fiind presupusul autor, acesta fiind condus la sediul poliției, pentru audieri. Ulterior, după administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, fiind dispus controlul judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Florin C este cunoscut pentru oamenii legii având o fire violentă. El este judecat într-un dosar penal pentru distrugere şi într-unul pentru loviri şi alte violenţe. A fost arestat la domiciliu şi era plasat sub control judiciar, având interdicţia de a păsări limita judeţului Argeş. De asemenea, împotriva lui Judecătoria Piteşti a emis două ordine de protecţie, vizând persoane diferite.
Tot Judecătoria Piteşti a dat, în luna iunie, o hotărâre potrivit căreia tânărul este obligat să urmeze un tratament medical. Florin C. a fost amendat de mai multe ori şi din cauză că nu le-a achitat, a fost obligat să presteze 74 de ore în folosul comunităţii.M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.