S-a certat cu nevasta și a dat foc la gospodărie

0
0

Un bărbat, în vârstă de 48 de ani, și-a distrus agoniseala fiind cu mințile rătăcite de alcool. Era beat s-a certat cu nevasta și a lovit-o. Apoi s-a dus în curte, a luat un bidon cu motorină, a stropit bucătăria de vară și magazia de lemne și le-a dat foc. A ajuns în arest sub acuzația de distrugere. M.S. 

„În noaptea de 06 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rociu au continuat verificările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și au reținut un bărbat, de 48 de ani, din Ștefan cel Mare.
Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 06 iulie a.c., pe fondul unui conflict în familie și al consumului de alcool, bărbatul ar fi incendiat mai multe anexe din gospodărie.
Ulterior, după administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a transmis IPJ Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.