Judecați după un ”tun” de 100.000 euro!

0
0

Doi bărbați au fot trimiși în judecată sub acuzația de furt calificat. Aceștia riscă pedepse cu închisoarea de la 2 la 7 ani dacă vor fi găsiți vinovați. Ambii se află în arest la domiciliu. Cei doi sunt acuzați că au sustras o semiremorcă încărcată cu anvelope. Din fericire, prejudiciu în valoare de 100.000 euro a recuperate de polițiști fiind înapoiat societății păgubite. 
Dosarul a fost instrumentat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.
Oamenii legii au stabilit că, în noaptea de 07 spre 08 iunie a.c., doi bărbați de 36 de ani, respectiv 46 de ani, ambii din Pitești, au sustras, din curtea unei societăți comerciale, o semiremorcă încărcată cu anvelope în valoare de aproximativ 100.000 de euro. În cursul anchetei, polițiștii au aflat că după furt, Florian P, de 36 de ani și Constantin D., de 46 de ani au încărcat cele 1.100 de anvelope într-o altă semiremorcă și într-o autoutilitară și le-au transportat în comuna Râca, într-o hală. Semiremorca furată a fost abandonată pe DN 7, în altă direcție față de cea în care au fost depozitate anvelopele. După ce au descoperit acunzătarea hoților, anchetatorii au recuperat prejudiciul și au înapoiat bunurile reprezentanților societății păgubite. Reamintim că, după administrarea probatoriului, în ziua de 14 iunie a.c., bărbații au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ulterior față de aceștia fiind dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu. Unul dintre bărbați este angajat la o firmă din Pitești și instanța i-a permis să se deplaseze în cursul săptămânii la serviciu. Are un traseu stabilit de oamenii legii și un interval orar de la care nu se poate abate. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunerea de trimitere în judecată. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.