Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni și FC Argeș

0

☛ 1-2 cu armenii
Steaua a cedat la limită, cu scorul de 1-2, în al treilea amical disputat în cantonamentul din Bulgaria, la Bansko. Marți după-amiază, echipa antrenată de Daniel Oprița și-a măsurat forțele cu macedonenii de la FK Sileks. Pentru bucureșteni a marcat în minutul 12 spaniolul Rober Sierra, aflat la prima reușită în tricoul Stelei, chiar dacă a fost vorba de un amical.
☛ Meci la Zărnești
Concordia Chiajna, condusă de Erik Lincar a pierdut, 1-3 jocul test disputat cu Olimpic Zărnești, formație care a început de curând pregătirea de vară. Partida a avut loc marți seară, pe stadionul echipei din Zărnești. Golurile victoriei formației lui Mihai Stere au fost marcate de Andrei Gavrilă (19 – penalty), Alexandru Ilie (75) și Robert Moroie (84), iar pentru ilfoveni a punctat Cosmin Tucaliuc (65).
☛ Întâlnire cu Olăroiu
FK Miercurea Ciuc s-a deplasat din nou din Slovenia, unde se află în cantonament, în Austria pentru a disputa un meci amical. De această dată, trupa antrenată de Robert Ilyes a întâlnit Sharjah FC, echipă din Emiratele Arabe Unite antrenată de Cosmin Olăroiu și care în 2023 a câștigat trei competiții interne, Supercupa, Cupa Președintelui și Cupa Emiratelor, toate împotriva celor de la Al Ain, altă formație la care Olăroiu a scris istorie. Arabii s-au impus cu scorul de 2-0 în testul cu ciucanii, cu ambele goluri marcate în prima repriză.