FRF a amânat un meci!

0

Noul sezon de Liga 2, ediția 2023-2024, va debuta cu un joc amânat pentru o dată care va fi stabilită ulterior.
Partida dintre Progresul Spartac și CSC Dumbrăvița nu va avea loc sâmbătă, 5 august 2023, ci va fi amânată până când Federația Română de Fotbal va cunoaște cu siguranță cea de-a 20-a participantă în campionat: Progresul Spartac, retrogradată sportiv și reprimită pe loc vacant, sau FC Brașov, echipă care nu a primit certificare de Liga 2 din partea Administrația de licențiere a FRF.
Problema FRF este legată de participarea sau nu a FC Brașov în Liga 2, după ce Administrația de licențiere a FRF nu i-a acordat certificarea pentru noul sezon, iar clubul a atacat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) această decizie.
Verdictul era așteptat până la data de 30 august, însă a fost amânat din cauza faptului că brașovenii au solicitat recuzarea arbitrul TAS fiindcă s-ar fi aflat, din punctul lor de vedere, într-un conflict de interese. FRF a decis la 1 august, printr-o ședință de Comitet de urgență, să amâne meciul Dumbrăviței din prima etapă, cu Progresul Spartac, până când va fi rezolvat cazul celor de la FC Brașov. S.M.