Încă un pas făcut spre modernizarea Transfăgărașanului!

0

După ce s-au anunțat intențiile de a moderniza tronsonul de drum care leagă Argeșul de Sibiu, Transfăgărașanul, s-au făcut imediat demersurile pentru scoaterea la licitație a lucrărilor, iar în momentul de față se înaintează cu pași repezi spre realizarea obiectivului.
Astfel, au fost depuse 3 oferte pentru realizarea documentației tehnice necesară scoaterii la licitație a lucrărilor de modernizare a Transfăgărășanului (#DN7C). Cei trei ofertanți care concurează pentru acest contract de proiectare a sectorului cuprins între km 104 și km 130+800, sunt:
# Rutier Conex XXI SRL
# Specialist Consulting SRL
# Total Business Land SRL.
Contractul prevede adoptarea unor soluții tehnice corespunzătoare pentru ca circulația să fie deschisă pe o perioadă cât mai lungă a anului pe secțiunea dintre PisculNegru și Cabana Bâlea Cascadă. Valoarea estimată a contractului , finanțat prin Programul Transport, este de 10,14 milioane de lei (fără TVA). Durata contractului de proiectare este de 12 luni, din care 9 luni pentru elaborarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenții. În perioada următoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele și va desemna câștigătorul.  S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.