Pompierii au evacuat 11 persoane, după un incendiu în Craiovei

0

Astăzi la prânz pompierii au primit o sesizare de incendiu la un apartament din municipiul Pitești, Calea Craiovei, Bl. 23, intervenind pentru localizarea și lichidarea focului, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat.

S-au acordat îngrijiri medicale 0entru o persoană de sex feminin care prezintă atac de panică. Echipajele de intervenție au pătruns în apartament și s-a acționat și din afara acestuia cu o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime.

Din bloc s-au evacuat 23 de persoane, dintre care 11 evacuate de către pompieri.

Paramedicii SMURD preluat dintr-o locuință din vecinătate o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 78 de ani, care a fost intoxicată cu monoxid de carbon și prezenta atac de panică și hipertensiune arterială. În urma acordării primului ajutor calificat, a fost transportată la spital.

Incendiul s-a manifestat în balconul apartamentului de la etajul 5 cu degajare mare de fum. Totodată, fumul și temperatura puternică au afectat și alte încăperi ale locuinței.

La fața locului, salvatorii au intervenit cu trei autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și două ambulanțe SMURD, alături de un echipaj SAJ.

Nu au fost persoane identificate în apartamentul unde a avut loc incendiul.

S. Mihai

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.