Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
duminică, 1 octombrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8596-Vineri, 29 septembrie 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  Stadionul e blocat, adica constructia noului stadion, din cauza deficitului bugetar, echipa joaca penibil, n-o sa-l mai auzim pe Gentea vorbind despre fotbal in acest an, fiindca nu mai are interes electoral. Dupa aia, daca prostii il realeg, o sa vina iar cu promisiuni pentru sfantu asteapta…

  Reply
 2. 2

  Crinugh

  În afara de Gentea care a distrus echipa cu incompetenții lui, as remarca și ajutorul dat de presa locala, care niciodată nu a comentat ce se întâmplă în club. Unde e presa de sport de altădată care investiga și scotea la lumina orice derapaj și care reușea de multe ori sa corecteze problemele?Acum se transmite telegrafic un rezultat și cei din club sunt de capul lor câștigând mii de euro lunar.Acest club este o oglinda a județului, nu domnul primar care ne-a înnebunit cu sensurile giratorii și cu semafoarele.

  Reply
  1. 2.1

   titi

   Ce presa locala? Mai vezi in Arges asa ceva? Toti scriu ce aud la telefon sau citesc pe niste comunicate de presa, nu mai exista presa la noi, a inghitit-o pesedeul. Uita-te spre exemplu la acest asa zis ziar care cica face parte dintr-un „trust de presa”, citeste la rubrica redactie, are doar 3 insi care scriu. Ziar facut cu 3 „ziaristi”? Cauta si pe la celalalte asa zise „organe de presa”, toate sunt asa, cu vreo 2-3 insi care stau si scriu ce gasesc si ei pe internet.

   Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .